Το Ρομάντσο καλεί τους Urban Lovers σε ένα μεγάλο street party

urbanlovers4
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Την Tετάρτη 27 Ιουνίου στις 18.00 με ελεύθερη είσοδο.

Το μεγαλύτερο street event της Αθήνας που αγαπήθηκε από όλους τους Αθηναίους, Urban Lovers, επιστρέφει για 3η φορά στο Ρομάντσο, την Τετάρτη 27 Ιουνίου από το περιοδικό Ozon Raw. Από τις 18.00 έως τις 23.00, οι χώροι του Ρομάντσο θα γεμίσουν με μουσική και καλλιτεχνικά δρώμενα εμπνευσμένα από τη σύγχρονη αστική κουλτούρα, σε μία ημέρα αφιερωμένη στην πόλη μας και τους νέους ανθρώπους της.

Πέντε από τα μεγαλύτερα ονόματα της αθηναϊκής street art,  Yiakou, Cacao Rocks, Billy Gee, Nique και Pupet θα βρίσκονται στον 1ο όροφο, βάφοντας live μπροστά στο κοινό και δημιουργώντας τα δικά τους πρωτότυπα έργα.  Παράλληλα, στο ισόγειο του Ρομάντσο οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μια ομαδική έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Urban» και την συμμετοχή είκοσι καλλιτεχνών οι οποίοι επιλέχθηκαν έπειτα από ανοιχτό κάλεσμα του περιοδικού Ozon, μέσα από την σελίδα του στο facebook.

To πρώτο μέρος του Urban Lovers θα διεξαχθεί μεταξύ 18.00-20.00 και θα περιλαμβάνει δυο σεμινάρια με θέμα το stencil και το graffiti. Μία ενέργεια που θα φέρει κοντά τους νέους με την urban πλευρά της τέχνης και τις ιδιαίτερες τεχνικές της. Κατά τη διάρκεια του event, γνωστοί Αθηναίοι DJs θα επιλέγουν τη μουσική και η εκδήλωση θα κλιμακωθεί με ένα μεγάλο καλοκαιρινό dance party που θα ξεκινήσει στις 20.30 και θα κρατήσει μέχρι τις 23.00.

So, are you an Urban Lover too?