Η Katerina Duska στον Κήπο του Μεγάρου

albin-lee-meldau
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Η συναυλία της που είχε προγραμματιστεί για τις 14/9 και αναβλήθηκε λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, θα πραγματοποιηθεί, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου στις 20:30.

Η Katerine Duska, η Ελληνοκαναδέζα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός που πρωτοσυστήθηκε στο ελληνικό κοινό το 2013 μέσα από την επιτυχία του One In A Million επιστρέφει στον Κήπο του Μεγάρου με το νέο μουσικό της σχήμα και έναν φρέσκο και πιο ηλεκτρονικό ήχο. Η Katerine με τη ζεστή soulful φωνή της και την εκφραστική της σκηνική παρουσία, θα ερμηνεύσει κομμάτια από το πρώτο της άλμπουμ «Embodiment», διασκευές ελληνικών και ξένων αγαπημένων της τραγουδιών καθώς και υλικό από την αναμενόμενη νέα δουλειά, λίγο πριν την επίσημη κυκλοφορία της.

Η Katerine με τη ζεστή soulful φωνή της, το νέο μουσικό της σχήμα με φρέσκο πιο ηλεκτρονικό ήχο και την εκφραστική της σκηνική παρουσία, θα ερμηνεύσει κομμάτια από το πρώτο της άλμπουμ «Embodiment», διασκευές αγαπημένων της ελληνικών και ξένων τραγουδιών και θα παρουσιάσει υλικό από την νέα της δουλειά, λίγο πριν την επίσημη κυκλοφορία της.

Τη συναυλία θα ανοίξει ο 20χρονος SneakyBlackbird στην πρώτη του εμφάνιση στην Αθήνα λίγο πριν την κυκλοφορία του πρώτου του single.

SneakyBlackBird

Φλογερό ταπεραμέντο. Τουλάχιστον έτσι θα ήθελε να πιστεύει. Με μία εσάνς ρομαντισμού και πηγαίας μελαγχολίας που υπερκαλύπτει όλα τα προηγούμενα, γεννήθηκε μουσικά στην Αθήνα και εξελίχθηκε από θηλαστικό σε ένα θηλαστικό με καλλιτεχνικές ανησυχίες. Τα όνειρά του είναι περισσότερα από τα όνειρα που χωράνε σε μία ζωή, αλλά αυτό συνήθως το ακούει από ανθρώπους δίχως όνειρα. Δεν καταλαβαίνει γιατί οι άνθρωποι επιμένουν να βάζουν μέντα σε σοκολατάκια και να αγαπούν και να μισούν όταν ήδη έχουν καταφέρει το πρώτο. Εμπνεύσεις του αποτελούν καλλιτέχνες όπως οι Radiohead, Jeff Buckley & Matt Corby και ο ήχος του προσομοιάζει τον ήχο από το καϊμάκι λίγο πριν χυθεί από το μπρίκι ένα βροχερό πρωινό του χειμώνα. Ζεστός, μελαγχολικός, ξεχειλίζοντας χαρμολύπη

Για τυχόν αλλαγές ή επιστροφές εισιτηρίων το κοινό μπορεί να επικοινωνεί με τα Εκδοτήρια του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών στο τηλέφωνο 210 72 82 333 ή μέσω της ιστοσελίδας www.megaron.gr

Τιμές εισιτηρίων: 10 € (προπώληση) ● 12 € (αγορά την ημέρα της συναυλίας) ● είσοδος δωρεάν για παιδιά κάτω των 6 ετών
Αγορά στα 210 72 82 333, megaron.gr και σε όλα τα καταστήματα Public.

Info
210 72 82 333
http://www.megaron.gr