Ο Μάριος Φραγκούλης ούτε φέτος θα λείψει από το Ηρώδειο

marios-fragkoulis
ΤΡΙΤΗ, 04 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Η Αθήνα συναντά τους Ήρωες και τους Μύθους της ξανά στις 17 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο.

H καθιερωμένη συνάντηση του Μάριου Φραγκούλη με το κοινό του στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, φέτος γίνεται υπό την καλλιτεχνική καθοδήγηση της δημιουργού, Λίνας Νικολακοπούλου. Ο Μάριος Φραγκούλης σε τραγούδια από το διεθνές κλασσικό και Classical Crossover ρεπερτόριό του μαζί με μοναδικές στιγμές από τα μνημειώδη έργα Carmina Burana, La Traviata, Canto General, Άξιον Εστί, Όρνιθες και αγαπημένες ταινίες όπως το La Vita E Bella, Dances With Wolves, West Side Story, Zorba the Greek, την ταινία Schindler’s List και την ταινία Blue του  Preisner.

Η συναυλία πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του New York Times Athens Democracy Forum και τον τριήμερο εορτασμό του στην Αθήνα.Μέρος των εσόδων της συναυλίας διατίθενται για τους σκοπούς του «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

Τη Συμφωνική Ορχήστρα και Χορωδία του Δήμου Αθηναίων διευθύνει ο μαέστρος Λουκάς Καρυτινός. Συμμετέχουν ο βιρτουόζος βιολονίστας Zoltàn Maga, η Χριστίνα Πουλίτση και η Δήμητρα Σελεμίδου. Στο Ηρώδειο μαζί τους ο σπουδαίος Ισπανός συνθέτης  José-Maria Cano.

Info
Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου και ώρα έναρξης 21.00
Ωδείο Ηρώδου του Αττικού
Τιμές εισιτηρίων: Μειωμένα/Αμεα: 18€, Άνω διάζωμα: 27€, Γ Ζώνη: 43€, Β Ζώνη: 56€, Α Ζώνη: 66€, Διακεκριμένη: 86€, 
Προπώληση εισιτηρίων: Ticktetservices, Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου), Τηλεφωνικά: 210 7234567, σε όλα τα καταστήματα Public και στο tickets.public.gr.