Κερδίστε προσκλήσεις και δείτε τον Φοίβο και την παρέα του στην Ταράτσα

foibos-bitali
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 07 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Εξασφαλίσαμε 4 διπλές προσκλήσεις για την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018, όταν ο Φοίβος συναντά την Ελένη Βιτάλη.

Το δεύτερο διήμερο του Σεπτεμβρίου, δηλαδή την Τετάρτη 12 και την Πέμπτη 13 του πρώτου μήνα του φθινοπώρου, ο Φοίβος Δεληβοριάς μας καλεί στην Ταράτσα του για μια βραδιά με τίτλο: «Εγώ τραγούδαγα». Μαζί του θα βρίσκεται η Ελένη Βιτάλη, ως βασικός καλεσμένος, ενώ θα συνοδεύονται παό τους Παναγιώτη Καλαντζόπουλο και Δημήτρη Μυστακίδη.

Μαζί τους την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται η Νικόλ Σαραβάκου και την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου η Αγγελική Τουμπανάκη
και ο Νίκος Ξύδης. Το Stand up comedy αναλαμβάνει ο Βύρων Θεοδωρόπουλος, ενώ ο μόνιμος θίασος με τους Θανάση Αλευρά, Νεφέλη Φασούλη, La Dandizette και Alex de Paris παραμένει. 

Info
Ώρα έναρξης παραστάσεων: 21:00
Ώρα εισόδου κοινού: 19:30

Τιμές εισιτηρίων καθήμενων:
Α Ζώνη: 30 Ευρώ 
Β Ζώνη: 23 Ευρώ 
Οι θέσεις καθήμενων είναι σε τραπέζια των 12 και των 8 θέσεων και οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ' όψιν τους ότι θα κάθονται μαζί με άλλους. Η αγορά εισιτηρίου περιλαμβάνει τη θέαση του προγράμματος, για την οποία η αγορά ποτού δεν είναι υποχρεωτική. Για όσους πελάτες επιθυμούν να καταναλώσουν ποτά ή αναψυκτικά, θα υπάρχει τιμοκατάλογος στα τραπέζια.
Τιμή εισιτηρίου για bar και εξώστη καθήμενων: 15 Ευρώ (με δώρο μία μπύρα)

Προσφορά: Κάθε εισιτήριο προσφέρει έκπτωση 20%  σε μία επόμενη παράσταση της ταράτσας  με την ταυτόχρονη αγορά του εισιτηρίου της επόμενης παράστασης.  

Προπώληση εισιτηρίων
Ticket services
- Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39
- Τηλεφωνικά: 2107234567
- Online: www.ticketservices.gr
https://www.ticketservices.gr/event/foivos-delivorias-taratsa-tou-foivou-2018
- Καταστήματα PUBLIC 

Πληροφορίες - κρατήσεις: 210 3428272  

 

Οι προσκλήσεις είναι ορθίων, καλύπτουν μόνο την είσοδο και είναι για τον εξώστη. Ο εξώστης είναι έτοιμος να υποδεχτεί κι αυτός πολύ κόσμο ενώ θα διαθέτει πλέον μεγάλη οθόνη (για τις βραδιές που η φυσική θέαση δεν φτάνει για όλους), καλή ακουστική, μπαρ, τραπεζάκια και αίσθηση θερινού σινεμά αλλά και τη μαγευτικότερη θέα 360ο σε όλη την Αθήνα.