Ποιος είναι ο Green Velvet που έρχεται στo νέο club της Αθήνας «Wave»;

greenvelvet
ΤΕΤΑΡΤΗ, 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Με μια καριέρα 27 ετών στον χώρο της παραγωγής και του DJing, ο Curtis Alan Jones aka Green Velvet έχει εξασφαλίσει μια θέση στους πρωτοπόρους της χορευτικής μουσικής.

Η διαδρομή του ξεκίνησε το 1991 ως Cajmere με το Underground Goodies EP στη δική του δισκογραφική, την Cajual. Η μεγάλη επιτυχία έρχεται δύο χρόνια μετά με το Brighter Days, ένα κομμάτι που ηχογράφησε με την vocalist, Dajae. Πιστός στον ήχο της house, αλλά ανήσυχος μουσικά δημιουργεί το sub label Relief, στο οποίο κυκλοφορεί την πρώτη του δουλειά με το ψευδώνυμο Green Velvet και με διάθεση να εξερευνήσει την πιο techno πλευρά του εαυτού του.

Στα χρόνια που ακολουθούν προσφέρει στο κοινό του εκρηκτικά DJ sets και μεγάλες επιτυχίες, όπως τα Preacher Man, Flash, Answering Machine, La La Land, Bigger Than Prince (with Hot Since 82), Suga (with Technasia), Voicemail (with Patrick Topping), Laser Beams (with Harvard Bass), κ.ά. Οι τελευταίες κυκλοφορίες του στη Suara αλλά και στην Drumcode είναι αδιαμφησβήτητα ανάμεσα στα κομμάτις που έβαλαν φωτιά στα μεγαλύτερα κλαμπ και φεστιβάλ, φέτος το καλοκαίρι.

O «δικός μας», Mihalis Safras, δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Ο ίδιος δηλώνει house head to the bone γεγονός που αποδεικνύεται, αφού τα Resident Advisor, Traxsource και Beatport τον συμπεριλαμβάνουν στις λίστες τους με τους most charted tech house artists. Το 2016 του απονεμήθηκε το βραβείο του Best Newcomer στην Ίμπιζα. Η φετινή του συνεργασία με τον Green Velvet στα κομμάτια SHMASH και Sauce έμεινε για πολλούς μήνες σταθερά στο top 10 των πωλήσεων.

Ο Green Velvet με τη χαρακτηριστική πράσινη μοϊκάνα και την εξίσου χαρακτηριστική βαθιά φωνή έρχεται με διάθεση να απογειώσει το dancefloor του Wave την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου, παρέα με τον φίλο και συνεργάτη του, Mihalis Safras. Μαζί τους οι residents της Electric Colony, V-Rox και Olga.

Info
Εισιτήρια
Regular: 15€ + drink
VIP: 25€ + drink 
Τηλέφωνο κρατήσεων : 698 169 9815
Doors Open: 00:00
Powered by Minotaur Minotaur & Electric Colony
Wave Athens
Ηρακλειδών 61, Αθήνα