Κερδίστε προσκλήσεις και δείτε την πόλη από την Ταράτσα του Φοίβου

karamouratidis
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Εξασφαλίσαμε 5 διπλές προσκλήσεις (εισιτήριο εισόδου στον εξώστη) για να δείτε τους Θέμη Καραμουρατίδη, Μελίνα Κανά και Κατερίνα Κούκα παρέα με τον Φοίβο, στις 17 Σεπτεμβρίου.

Ο συνθέτης Θέμης Καραμουρατίδης μαζεύει τα πιο αγαπημένα λαϊκά, λαικότροπα, λαϊκίζοντα και λαϊκοπρεπή τραγούδια της δισκογραφίας του και επισκέπτεται την Ταράτσα του Φοίβου τη Δευτέρα στις 17 Σεπτεμβρίου. Μαζί του φέρνει δύο από τις σημαντικότερες και πιο επιτυχημένες εκπροσώπους του λαϊκού και έντεχνου τραγουδιού, τη Μελίνα Κανά και την Κατερίνα Κούκα.  Οι δύο ερμηνεύτριες αφήνουν για λίγο στην άκρη το προσωπικό τους ρεπερτόριο και δοκιμάζονται σε ένα πρόγραμμα γεμάτο από τα πιο αγαπημένα τραγούδια που έχει συνθέσει ο Θέμης, αλλά και κρυφά διαμάντια της δισκογραφίας του. 

Από το «Μέχρι το τέλος» έως «Το δίκιο μου» και από τις «Πρώτες λέξεις» μέχρι το «Κοίτα εγώ», τα «Λαϊκά του Θέμη» είναι μια παράσταση γεμάτη σύγχρονα τραγούδια, φτιαγμένα και τραγουδισμένα με τον παλιό καλό τρόπο της ειλικρίνειας και της αγάπης για την ελληνική λαϊκή μουσική.  Αν προσθέσει κανείς σε αυτό την συμμετοχή σπουδαίων δεξιοτεχνών μουσικών και την απαραίτητη πινελιά του οικοδεσπότη Φοίβου Δεληβοριά, η παρουσία σας στην Ταράτσα του Φοίβου τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου φαντάζει μονόδρομος. 

Info
Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου
Ώρα έναρξης: 21:00
Ώρα εισόδου κοινού: 19:30
Ταράτσα του Φοίβου
Ιερά Οδός 13 -15 Γκάζι

Συντελεστές
Μουσικοί:
Πιάνο: Θέμης Καραμουρατίδης
Μπουζούκι: Νίκος Μέρμηγκας - Νίκος Κατσίκης 
Κιθάρα: Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου 
Μπάσο: Γιώργος Μπουλντής 
Τύμπανα: Αλέξανδρος Κούρος
Ηχοληψία: Γιάννης Παξεβάνης
Φωτογραφίες -Σχεδιασμός Αφίσας: Δημήτρης Μακρής
Κινηματογράφηση: Χρήστος Γκίνης
Παραγωγή: PROSPERO

Εισιτήρια
Τιμές εισιτηρίων καθήμενων:
Α Ζώνη: 25 ευρώ
Β Ζώνη: 20 ευρώ

Οι θέσεις καθήμενων είναι σε τραπέζια των 12 και των 8 θέσεων και οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ' όψιν τους ότι θα κάθονται μαζί με άλλους. Η αγορά εισιτηρίου περιλαμβάνει τη θέαση του προγράμματος, για την οποία η αγορά ποτού δεν είναι υποχρεωτική. Για όσους πελάτες επιθυμούν να καταναλώσουν ποτά ή αναψυκτικά, θα υπάρχει τιμοκατάλογος στα τραπέζια.

Τιμή εισιτηρίου για bar και εξώστη καθήμενων: 12 ευρώ
 

Προπώληση εισιτηρίων
Ticket services
- Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39
- Τηλεφωνικά: 2107234567
- Online: www.ticketservices.gr
https://www.ticketservices.gr/event/foivos-delivorias-taratsa-tou-foivou-2018
- Καταστήματα PUBLIC 

Πληροφορίες - κρατήσεις: 210 3428272  

 Οι προσκλήσεις είναι ορθίων, καλύπτουν μόνο την είσοδο και είναι για τον εξώστη. Ο εξώστης είναι έτοιμος να υποδεχτεί κι αυτός πολύ κόσμο ενώ θα διαθέτει πλέον μεγάλη οθόνη (για τις βραδιές που η φυσική θέαση δεν φτάνει για όλους), καλή ακουστική, μπαρ, τραπεζάκια και αίσθηση θερινού σινεμά αλλά και τη μαγευτικότερη θέα 360ο σε όλη την Αθήνα.