Ένα απόλυτα χορευτικό πάρτι στο Bios

ena-apoluta-xoreutiko-parti-sto-bios

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010

Ένα πραγματικό πάρτι, με έναν απόλυτα χορευτικό ήχο υπόσχονται οι Carte Blanche - Dj Mehdi και Riton- το βράδυ της Παρασκευής 19 Νοεμβρίου στο Bios.

Ένα πραγματικό πάρτι, με έναν απόλυτα χορευτικό ήχο υπόσχονται οι Carte Blanche - Dj Mehdi και Riton- το βράδυ της Παρασκευής 19 Νοεμβρίου στο Bios.

Η δημιουργική ομάδα του Bios και ο Κορμοράνος παρουσιάζουν το project του Γάλλου Dj Mehdi και του Άγγλου Riton, το πιο πρόσφατο απόκτημα της Γαλλικής Ed Banger Records.

Όταν το 2008, ο πρώτος προσκάλεσε τον δεύτερο στην περιοδεία του, ήταν τέτοια η χημεία τους, που το πνευματικό τους παιδί, οι Carte Blanche, γεννήθηκε ακαριαία. Tα πρώτα δείγματα της συνεργασίας τους ενθουσίασαν αμέσως τον Busy P της Ed Banger, από την οποία και κυκλοφόρησε το πρώτο τους EP με τίτλο Black Billionaires με πέντε κομμάτια μιξαρισμένα από τον μάστερ του είδους Alex Gopher (μεταξύ αυτών, το σούπερ χιτ Gare Du Nord αλλά και το Do!Do!Do!, με την συμμετοχή της Κid Sister).

Oι Carte Blanche, στο πλαίσιο της μεγάλης ευρωπαϊκής περιοδείας τους με τίτλο The Fun Never Stops, και λίγο πριν κυκλοφορήσουν το δεύτερό τους EP, Black Billionaires: The Remixes (με συμμετοχές από Green Velvet, Laidback Luke αλλά κι ένα ολοκαίνουριο κομμάτι), θα βρεθούν στο Bios παίζοντας με 4 decks,1 μίκτη και ένα ΤR909, για ένα αυστηρά house σετ που μας εγγυώνται ότι θα λατρέψουμε.

Τη βραδιά θα ανοίξει ο Jimmy Jib (Echovolt Records) και θα κλείσει ο Blue Lagoon του Κορμοράνου.

Πληροφορίες: Bios-Εξερευνώντας τον αστικό πολιτισμό, Πειραιώς 84, Αθήνα, 210 3425335.