Το Noel γιορτάζει στα μπλε

noel
ΔΕΥΤΕΡΑ, 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Ο φετινός χριστουγεννιάτικος στολισμός του Noel είναι electric με το μπλε σε πρωταγωνιστικό ρόλο και πανέμορφα παγόνια να έχουν προσγειωθεί στην αγαπημένη στοά για να μας φέρουν καλή τύχη.

Το πιο χριστουγεννιάτικο café-bar-restaurant της πόλης, που διατηρεί την εορταστική ατμόσφαιρα όλο το χρόνο, στολίστηκε και ξεκινάει επισήμως την πιο χριστουγεννιάτικη εποχή του.

GIORGOSFRANGISKOS

Όλα ξεκίνησαν αργά το βράδυ της Κυριακής, όταν στη στοά της Κολοκοτρώνη προσγειώθηκαν τα πιο πλουμιστά κι εξωτικά παγόνια, τα πιο φανταχτερά παραδείσια πτηνά και τα πιο εντυπωσιακά πλάσματα του ουρανού, για να δημιουργήσουν μια παραμυθένια ατμόσφαιρα, όπως ακριβώς ταιριάζει στην εποχή.

Έχουν, μάλιστα, στόχο να σκορπίσουν καλοτυχία σε όλους, αφού αποτελούν σύμβολα καλοτυχίας, μακροζωΐας κι έρωτα, ενώ έφεραν και δώρα μαγικά κι ονειρεμένα απ' τα μακρινά μέρη τους να σας τα μοιράσουν απλόχερα: υπέροχα γιορτινά κοκτέιλ, ζεστούς οίνους, super classy elegant σαμπάνιες, φαγητά λαχταριστά και μυρωδάτα, λαχταριστά γλυκίσματα, κι άλλα πολλά που κάθε μέρα θα ανακαλύπτουμε με τον πιο παιχνιδιάρικο τρόπο, στην πιο γιορτινή ατμόσφαιρα της πόλης.

Info
Noel
Κολοκοτρώνη 59Β,
211 2159534