Οι Slayer έρχονται στην Αθήνα και ο χρόνος μετρά αντίστροφα

slayer3
ΠΕΜΠΤΗ, 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Στο πλαίσιο του Rockwave Festival, στις 13 Ιουλίου.

Δείτε την ανακοίνωση των Slayer για την επικείμενη επίσκεψη στην Αθήνα καθώς και το πρόγραμμα της ευρωπαϊκής τους περιοδείας. 

 

Έφτασε η ώρα οι φήμες να επιβεβαιωθούν και επίσημα, αφού οι Slayer ανακοίνωσαν στην facebook σελίδα τους την επίσκεψη στην Αθήνα στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής τους περιοδείας. Μετά τη Βουλγαρία και πριν πετάξουν στο Μόντρεαλ, το μέταλ συγκρότημα από την Καλιφόρνια θα φιλοξενηθεί από το δικό μας Rockwave Festival. Υπομονή λοιπόν ως τις 13 Ιουλίου! 

Οι Slayer σε τέσσερα σημεία

-Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1981 από τους δυο κιθαρίστες του συγκροτήματος, Κέρι Κινγκ και τον Τζεφ Χάνεμαν.

-Η φήμη των Slayer αυξήθηκε το 1986, όταν κυκλοφόρησαν το άλμπουμ «Reign in Blood», το πιο «σκληρό» άλμπουμ στα χρονικά, όπως χαρακτηρίστηκε. 

-Οι προκλητικοί στίχοι των τραγουδιών τους με θεματικές όπως σατανισμός, πόλεμος και μανιακοί δολοφόνοι, οδήγησαν σε συχνές απαγορεύσεις των δίσκων, λογοκρισία, καθυστερήσεις κυκλοφοριών, δίκες και αυστηρή κριτική από θρησκευτικές ομάδες αλλά και από το κοινό.

-Το συγκρότημα έχει λάβει τέσσερις υποψηφιότητες για Grammy, κερδίζοντας σε δύο από αυτές, το 2007 για το τραγούδι «Eyes of the Insane» και το 2008 για το τραγούδι «Final Six».