Δωρεάν μουσικά workshops στον Βόλο από το Music For All

live-music-mikrofono-sunaulia
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Αναπτύξτε τις τεχνικές σας στην κιθάρα, τα beats και το τραγούδι μέσα από εργαστήρια, συναυλίες και άλλες μουσικές δράσεις.

O κόσμος έχει ανάγκη από νέα μουσικά συγκροτήματα και το Music For All δημιουργήθηκε για να παρέχει δωρεάν μουσικά εργαστήρια, συναυλίες και παράλληλες εκδηλώσεις στην πόλη του Βόλου για το πρώτο εξάμηνο του 2019.

Παίζεις κιθάρα, μπάσο, τύμπανα, τραγουδάς, ραπάρεις, φτιάχνεις beats; Έχεις κάποια μπάντα που ξεκινάει τώρα ή σκέφτεσαι να ξεκινήσεις κάτι με τους φίλους σου; Το Music For All παρέχει δωρεάν εργαστήρια μουσικής για το διάστημα Ιανουαρίου – Μαΐου 2019. Τα εργαστήρια θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη 16.00 – 19.00 στο ZK Studio (Tριανταφυλλίδη 72, Βόλος) υπό την επίβλεψη ειδικού συντονιστή.

Δηλώστε συμμετοχή τώρα μέσω e-mail ή να κάνετε αίτηση online. Περισσότερες πληροφορίες για το Music For All θα βρείτε στο Facebook, Instagram και το επίσημο blog.

Το Music For All είναι ένα κοινωνικό – πολιτιστικό project που έχει ως σκοπό τόσο τη διάδοση της εναλλακτικής μουσικής στην πόλη του Βόλου, όσο και την ενδυνάμωση των νέων ως προς την ενεργή συμμετοχή τους στα μουσικά δρώμενα. Απαρτίζεται από μια ομάδα ανθρώπων που έχουν ασχοληθεί με τον έναν ή τον άλλο τρόπο με το μουσικό κίνημα της πόλης και στοχεύει στη δημιουργία νέων μουσικών συγκροτημάτων σε αυτή καθώς και, κατ’ επέκταση, στην άνθιση της τοπικής σκηνής, μέσα από μια σειρά workshops, συναυλιών και παράλληλων δράσεων.

To Music For All υλοποιείται στα πλαίσια του START GREECE – Create Cultural Change. Το START είναι ένα πρόγραμμα του Robert Bosch Stiftung, που υλοποιείται σε συνεργασία με το Goethe-Institut Thessaloniki και την Ομοσπονδιακή Ένωση Κοινωνικοπολιτιστικών Κέντρων, και υποστηρίζεται από το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση και το Ίδρυμα Μποδοσάκη.