Ζούμε τον μεγάλο έρωτα παρέα με προσωπικότητες της πόλης στο Rudu Bar

rudu-bar
ΤΕΤΑΡΤΗ, 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου…ο Έρωτας σκοτώνει στην Αθήνα 2018 Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου του δήμου Αθηναίων.

Όλοι επιθυμούν να ζήσουν τον Μεγάλο Έρωτα – μα πόσοι επιβιώνουν; Την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου, Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, από τις 7 ως τις 10 το βράδυ στο Rudu Bar (Ευάδνης 1, Πετράλωνα), γνωστές προσωπικότητες από τοn χώρο της τέχνης, πολύ αγαπημένες στο διαδικτυακό χώρο, διαβάζουν αποσπάσματα της παγκόσμιας λογοτεχνίας που περιγράφουν πώς ο έρωτας μπορεί να είναι…θανατηφόρος!

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο και με τη στήριξη της Αθήνα 2018 - Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου του δήμου Αθηναίων, μέγας δωρητής της οποίας είναι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Εντάσσεται στη θεματική ενότητα ‘Η Μεγάλη Γιορτή της Ανάγνωσης’ και διοργανώνεται από το LifeOfCulture.com σε επιμέλεια των Άλεξ Κάβδα και Αντρέα Μαντά.

Συμμετέχουν
Γωγώ Δελογιάννη - chef/youtuber
Γιώργος Νανούρης - σκηνοθέτης/ηθοποιός
Τζούλι Τσόλκα - ηθοποιός
Μαρίνα Σάττι - τραγουδίστρια/μουσικός
Nalyssa Green - τραγουδίστρια/μουσικός
Μαίρη Συνατσάκη - παρουσιάστρια/youtuber
Δημήτρης Μοθωναίος - ηθοποιός/instagrammer
Γιώργος Περρής – τραγουδιστής
Νικόλας Μάστορας - φωτογράφος/instagrammer 
Νέγρος του Μοριά - ράπερ

Info
Rudu Bar, Ευάδνης 1, Αθήνα
Ώρα: 19.00-22.00
Γλώσσα Διεξαγωγής: Ελληνικά
Συμμετοχή ελεύθερη

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης Αθήνα 2018-Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου του δήμου Αθηναίων υλοποιείται χάρη στη στήριξη και των δωρητών: Μέγας δωρητής είναι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Χρυσοί δωρητές είναι το Ίδρυμα Ι. Λάτση και η εταιρία Core Α.Ε. Δωρητές είναι το Ίδρυμα Ωνάση, το Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού Έργου (ΚΙΚΠΕ), το Ίδρυμα Α. Κ. Λασκαρίδη και ο Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης Έργων Λόγου (ΟΣΔΕΛ). Πολύτιμοι υποστηρικτές είναι η Aegean Airlines, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών και η εταιρία Σταθερές Συγκοινωνίες (ΣΤΑΣΥ).