Pixi: Οπτικοακουστική εμπειρία για τους φίλους της ηλεκτρονικής μουσικής

pixi-optikoakoustiki-empeiria-gia-tous-filous-tis-ilektronikis-mousikis

Φωτογραφία: Maria Markezi

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013

Το dance club που άνοιξε πριν λίγους μήνες στο Γκάζι κι ακούει στο όνομα «Pixi», έχει γίνει το νέο στέκι για τους nightclubbers της πόλης, που αγαπούν την ηλεκτρονική μουσική.

Με ποικίλα dj-sets και events φιλοδοξεί και καταφέρνει εν τέλει, να προσφέρει διασκέδαση, αλλά και να αλλάξει τον τρόπο που οι Αθηναίοι απολαμβάνουν τη μουσική, δημιουργώντας με εντυπωσιακές 3D προβολές, μια μοναδική οπτικοακουστική εμπειρία.

Ο εξαιρετικός του ήχος προσφέρει μοναδική απόλαυση στους λάτρεις της μουσικής, ενώ η Bauhaus αισθητική του, με την εσωτερική διακόσμηση που θυμίζει βερολινέζικο club, αποτελεί μια διαφορετική πρόταση στην αθηναϊκή νυχτερινή διασκέδαση.

Ο χώρος του είναι απλός, επιμελημένος από τον ιδιοκτήτη του club Άλκη Ντουσόπουλο, πιστός στα πρότυπα του εξωτερικού και προσφέρει κάτι φρέσκο και διαφορετικό στο αθηναϊκό κοινό.

Οι βιντεο-προβολές στους τοίχους του Pixi με την τεχνική του 3D video mapping, συνοδεύουν τις μουσικές επιλογές των djs από το εξωτερικό, που φιλοξενούνται κάθε εβδομάδα στα decks του, δίνοντας παράλληλα έναν διεθνή χαρακτήρα στον χώρο.

Το Pixi αγαπά τα ηλεκτρονικά ακούσματα, το ίδιο και το αθηναϊκό κοινό που ανταποκρίθηκε άμεσα όλο αυτόν τον καιρό στα καλέσματα του club και το έκανε το νέο hot spot.

Για τους δημιουργούν του Pixi, η ενεργεία είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας. Για αυτό και επέλεξαν έναν βιομηχανικό χώρο στο κέντρο της πόλης, τον ανακαίνισαν πλήρως και τον γέμισαν με μουσική, pixels και πολύ ηλεκτρισμό, αναμιγνύοντας ένα ζωντανό κοινό με ταλαντούχους djs και καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, προσφέροντας ταυτόχρονα, μια μοναδική οπτικοακουστική εμπειρία. Εσείς θα το χάσετε;

Πληροφορίες: Pixi, Ευμολπιδών 11, Γκάζι, 2103423751, www.pixi.gr , Πέμπτη-Σάββατο.