Τρία dj sets με άποψη στην Αθήνα

tria-dj-sets-me-apopsi-stin-athina

Barry Ashworth

ΤΕΤΑΡΤΗ, 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013

Από τις 18 μέχρι και τις 25 Απριλίου, η εταιρία παραγωγής Enter Events διοργανώνει 3 μοναδικά dj sets.

Την Πέμπτη 18 Απριλίου, η Enter Events θα παρουσιάσει το πρώτο της video clip για το τραγούδι «Bad Card» των Dub Pistols και θα το συνοδεύσει με ένα dj set του ηγέτη τους, Barry Ashworth, θρύλο της urban σκηνής της Βρετανίας, ο οποίος έρχεται στο Tiki Bar για να μας καθηλώσει με την ενέργεια και το πάθος του, προσφέροντας ένα εκρηκτικό Live style dj set-show αναμιγνύοντας Drum & Bass, Dub, Techno, Hip - hop, Ska και Punk.

Την Παρασκευή 19 Απριλίου ένα από τα μεγαλύτερα κι ιστορικότερα συγκροτήματα της underground hip-hop σκηνής, οι Οnyx θα επισκεφθούν τη χώρα μας και το An Club, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας τους «Belly of the beast» για τα 20 χρόνια της μουσικής τους παρουσίας. Οι θρύλοι πλέον, στο χώρο των Hiphop - Rap της τελευταίας 20ετίας, Onyx είναι αγαπητοί παγκοσμίως και τα live τους περιζήτητα.

Τέλος, την Πέμπτη 25 Απριλίου ετοιμαστείτε να απολαύσετε την Πανσέληνο υπό τις υπέροχες soul μελωδίες των τρομερών Belleruche. Οι Belleruche ζουν για τη μουσική και κυρίως για να την παίζουν ζωντανά και δυνατά. Έτσι, για μία βραδιά, στο Kookoo θα ξεσηκώσουν το κοινό με τις μουσικές τους.

Πληροφορίες: www.enterevents.gr .