Κερδίστε προσκλήσεις και ζήστε την εμπειρία The Commitments στην Αρχιτεκτονική

the-commitments
ΠΕΜΠΤΗ, 07 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Εξασφαλίσαμε 8 διπλές προσκλήσεις (χωρίς ποτό) για την Παρασκευή 15/03 και 10 διπλές προσκλήσεις (χωρίς ποτό) για το Σάββατο 16/03.

Το Cinema Alive συμφωνεί και αφιερώνει  το τρίτο Immersive Cinema Experience (ζωντανό σινεμά) σε μια μία από τις καλύτερες ιρλανδικές ταινίες που έγιναν ποτέ , το «THE COMMITMENTS» 🇮🇪. Πρόκειται για ένα μιούζικαλ του Άλαν Πάρκερ που συνδυάζει υπέροχα την κωμωδία και το δράμα παρουσιάζοντας τις προσπάθειες μιας παρέας νέων από τις εργατικές συνοικίες του Δουβλίνου να στήσουν μια μπάντα σόουλ μουσικής.

Η ταινία βασίζεται σε ένα μυθιστόρημα του Roddy Doyle, και εισάγει στην κινηματογραφική αίθουσα μια γκάμα αυθεντικών χαρακτήρων που παίζουν εξαιρετική μουσική. Το  αποτέλεσμα είναι μια ταινία γεμάτη ζωή και ενέργεια, ικανή να μας πείσει ότι η μπάντα είναι πραγματική και τζαμάρει στους ξέφρενους ρυθμούς της soul μουσικής.

Μετά την πρώτη προβολή της ταινίας, οι κριτικοί ύμνησαν τη μουσική, τις ερμηνείες και το χιούμορ και τις απένειμαν 4 βραβεία στα BAFTA Awards, ανάμεσα στα οποία και αυτό της καλύτερης ταινίας.

Για  2 μόνο παραστάσεις, στις 15 και 16 Μαρτίου, παραμονές της ημέρας του Αγίου Πατρικίου  ή αλλιώς St. Patrick's Day , μια ιρλανδική γιορτή ορόσημο, κατά την οποία όλα βάφονται πράσινα και παντού ο κόσμος καταναλώνει άφθονο αλκοόλ και κυρίως ιρλανδικές μπύρες, η ομάδα του CINEMA ALIVE  έρχεται να συμμετάσχει στη γιορτή και να σας υποδεχτεί ώστε να ζήσετε από κοντά τους ξέφρενους μουσικούς αυτοσχεδιασμούς της παρέας του φιλόδοξου, ευφυή Jimmy Rabbitte (Robert Arkins) αλλά και πολλές ακόμα σκηνές βασισμένες στην ταινία.

Μετά την ταινία-παράσταση, η βραδυά μας θα συνεχιστεί με το live μιας υπέροχης μπάντας (Da Band), dj set από γνωστούς παραγωγούς του ραδιοφώνου και φυσικά με άφθονη (ξανθιά ή μαύρη) μπύρα

Info
Αρχιτεκτονική Live 
Ελασιδών 6, Γκάζι (είσοδος από Πειραιώς 116 δεξιά)
15 & 16 Μαρτίου 2019
Οι πόρτες ανοίγουν 20:30
Τιμές εισιτηρίων
Αριθμημένα εισιτήρια καθήμενων (σε τραπέζι): 12€ έως 20€
Εισιτήρια όρθιων: 10€
Στην τιμή όλων των εισιτηρίων συμπεριλαμβάνεται ένα pint μπύρας.

Προπώληση εισιτηρίων
Από όλα τα καταστήματα Public, το κατάστημα της Ticket Services (Πανεπιστημίου 39, εντός της στοάς) και ηλεκτρονικά.