Κερδίστε προσκλήσεις και δείτε τον Κωστή Μαραβέγια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

marabegias-plateia-nerou
ΤΕΤΑΡΤΗ, 05 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό και κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία στην Πλατεία Νερού και 3 διπλές για εκείνη στο Θέατρο Γης Θεσσαλονίκης.

Δύο προορισμοί, μια συναυλία και μάλιστα ρεφενέ. Πού τι σημαίνει ρεφενέ;  Ότι ο καθένας φέρνει ό,τι έχει. Φέρνεις τα μικροπράγματα σου. Φέρνεις τη χαρά σου, το χαμόγελό σου. Φέρνεις τον φίλο σου. Φέρνεις την παρέα σου. Φέρνεις το αμόρε σου. Φέρνεις το θέμα σου, την ιστορία σου.

Και τη λύπη σου φέρε αν έτσι νιώθεις. Φέρε και το μαγιό σου, ποτέ δεν ξέρεις. Φέρε όλα τα μικρά σου και καθημερινά. Πολλά μικρά και καθημερινά κάνουν κάτι μεγάλο.

Σε αυτό το «μεγάλο»,  ο Κωστής θα βάλει τη μουσική, θα βάλει τις λέξεις και τις νότες, θα βάλει τα τραγούδια του που αγαπάμε, θα βάλει το αίσθημα και το συναίσθημα, θα βάλει το soundtrack της βραδιάς. Την μουσική της χαράς. Ε, κι η νύχτα θα βάλει φεγγάρι κι αστέρια. Και πολλά πολλά «Μικροπράγματα» θα κάνουν ένα μεγάλο πράγμα από αυτά που μοιραζόμαστε όλοι.

Μια συναυλία ρεφενέ δηλαδή. Από αυτές που ζεις μία φορά.

Μαζί του παίζουν, οι εξαιρετικοί και σταθεροί φίλοι και συνεργάτες του μουσικοί: Νίκος Αγγλούπας (ηλεκτρικό μπάσο), Άγγελος Αγγελίδης (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), Jim Staridas (τρομπόνι), Χρήστος Καλκάνης (κλαρινέτο) και Κρίτωνας Μπελλώνιας (κρουστά, τύμπανα).

Info
ΠΕΜΠΤΗ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ Πλατεία Νερού – Ολυμπιακό Συγκρότημα Φαλήρου
Λεωφόρος Ποσειδώνος, Παλαιό Φάληρο, ανάμεσα στα γήπεδα Tae Kwon Do και Beach Volley
Οι πόρτες ανοίγουν στις 18:00
19:00: Θεανώ Σακαλίδου, Λεμονιά Μπέζα
20:00: Swinging Cats
21:30: Κωστής Μαραβέγιας

Η προπώληση ξεκινάει προς 10 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 13 ευρώ. Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 15 ευρώ. Εισιτήρια ΑΜΕΑ και ανέργων θα διατίθενται στο ταμείο, μόνο την ημέρα της συναυλίας, προς 10 ευρώ. Προπώληση: τηλεφωνικά στο 11876, στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Media Markt, Ευριπίδης, στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00), καθώς και στα www.fuzzclub.gr και www.viva.gr

Εισιτήρια και πληροφορίες εδώ

ΘΕΑΤΡΟ ΓΗΣ Πέμπτη 27 Ιουνίου
Έναρξη: 21:30, Ώρα προσέλευσης: 20:00
Τιμές εισιτήριων: Η προπώληση ξεκινάει προς 10 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 13 ευρώ. Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 15 ευρώ. 10€ ΑΜεΑ – ανέργων με την επίδειξη του σχετικού εγγράφου.

Εισιτήρια και πληροφορίες εδώ