Το «Fabrica de Vino» κατεβαίνει... παραλία

to-fabrica-de-vino-katebainei-paralia

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 10 ΜΑΙΟΥ 2013

Σε μια ολοκληρωτική αλλαγή σκηνικού προχωρά για τους καλοκαιρινούς μήνες, το αγαπημένο μας wine bar της οδού Εμμ. Μπενάκη.

Από την Παρασκευή 10 Μαΐου, το γνωστό wine bar «Fabrica de Vino», θα βρίσκεται το πρωί στο κέντρο της Αθήνας, αλλά το βράδυ, θα υποδέχεται τους θαμώνες του μπροστά στη θάλασσα, στην Ακτή του Ήλιου, στη Λ. Ποσειδώνος στον Άλιμο.

Εκεί το όνομά του θα αλλάζει λίγο και θα λέγεται «Fabrica de Vino in the sand». Το σκηνικό θα είναι άκρως καλοκαιρινό, με deck και δροσερό αεράκι μπροστά στη θάλασσα.

Οι περισσότερες ετικέτες του θα διατίθενται προς κατανάλωση και στον νέο του χώρο, αλλά ο κατάλογός του θα εμπλουτιστεί και με πολλά και εξαιρετικά cocktails και πληθώρα δροσιστικών ροζέ και λευκών ετικετών.

Οι μπίρες θα έχουν επίσης, την τιμητική τους μιας και το καλοκαίρι προτιμώνται ιδιαίτερα, ενώ και τα τσίπουρα θα έχουν τη δική τους θέση στον κατάλογο, μαζί με λικέρ και άλλα ηδύποτα που θα γίνονται η πρώτη ύλη για εμπνευσμένα cocktails.

Η κουζίνα θα ακολουθήσει την ίδια φιλοσοφία του tapas & pintchos, προσαρμοσμένη όμως, στην καλοκαιρινή διάθεση, με ανάλαφρες και δροσιστικές γεύσεις.

Το Fabrica de Vino in the Sand, από την Παρασκευή 10 Μαΐου, θα είναι ανοιχτό από τις 9 μ.μ., κάθε βράδυ για όλο το καλοκαίρι, ενώ το Fabrica de Vino στην Εμμ. Μπενάκη, θα παραμένει ανοιχτό από τις 11 π.μ. μέχρι τις 8 μ.μ., από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή.