Νεο-ρετρό jazz σε ένα στέκι των Εξαρχείων

neo-retro-jazz-se-ena-steki-ton-eksarxeion

ΠΕΜΠΤΗ, 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010

Μια απολαυστική νεο-ρετρό jazz μουσική βραδιά, μαζί με original συνθέσεις και αυτοσχεδιασμούς από το Baby Triο, αλλά και ένα groovy dj set από τον Ανδρέα Βιολάρη, στήνεται το βράδη της Πέμπτης 25 Νοεμβρίου.

Συνεχίζονται τα θεματικά events στο Ginger Ale Cocktail Lounge στην πλατεία Εξαρχείων, με βασικό άξονα τις μαύρες «groove» μουσικές. Αυτή τη φορά συμπράττουν ο Γιώργος Κοντραφούρης με το ανατρεπτικό Baby Trio του και τον dj Ανδρέα Βιολάρη στα decks.

Μια απολαυστική νεο-ρετρό jazz μουσική βραδιά, μαζί με original συνθέσεις και αυτοσχεδιασμούς, αλλά κι ένα groovy dj set, στήνεται το βράδυ της Πέμπτης 25 Νοεμβρίου.

Ο Γιώργος Κοντραφούρης λέει για το Bay trio του «Το Baby Trio δημιουργήθηκε για να εκφράσει την αφέλεια, τον εφηβικό ενθουσιασμό και γενικά ό,τι κάνει εντύπωση σε ένα νέο μουσικό, όταν αρχίζει να παίζει σε ένα συγκρότημα με τους φίλους του. Η παρούσα του έκδοση αποτελείται από δυο πολύ νέους και εξαιρετικά ταλαντούχους μουσικούς, τον Λουίζο Παφίτη στην κιθάρα και τον Βασίλη Ποδαρά στα ντραμς. Το Baby Trio τελικά εκφράζει όλες τις ‘μη ρεαλιστικές προσδοκίες’ που υπάρχουν πριν αρχίσει η 'κανονική ζωή’».

Πληροφορίες: Ginger Ale Cocktail Lounge Bar, Πλ.Εξαρχείων, Αθήνα, 210 3301246, www.ginger-ale.gr , στις 9.30 μ.μ., είσοδος ελεύθερη