Στο Bolivar Beach Bar το καλοκαίρι μπαίνει με Erick Morillo

erick-morillo
ΤΡΙΤΗ, 28 ΜΑΙΟΥ 2019

Tο Bolivar Beach bar φιλοξενεί στα decks του τον θρύλο της παγκόσμιας house σκηνής, Erick Morillo, το Σάββατο 1 Ιουνίου. Μαζί του οι Έλληνες dj’s Agent Greg και Chris Child.

Εδώ και δυο δεκαετίες ο Erick Morillo αποτελεί έναν από τους πιο περιζήτητους κι αναγνωρίσιμους Dj παγκοσμίως. Μια ασταμάτητη μηχανή παραγωγής ηλεκτρονικής μουσικής με κυρίαρχες αγάπες τις house και techno. Κυριολεκτικά στο χώρο του μουσικού θεάματος και της διασκέδασης είναι πραγματικά πολύ λίγα αυτά με τα οποία δεν έχει αναμιχθεί ο Erick Morillo. Είναι ένας πλατινένιος, σε πωλήσεις, καλλιτέχνης, φτάνοντας στη κορυφή των charts παγκοσμίως, με το ψευδώνυμο "Reel 2 Real"  και την τεράστια κι ανεπανάληπτη επιτυχία «I Like to move it».

Έχει επίσης γίνει γνωστός μέσα από αρκετές ακόμα επιτυχίες όπως Reach, Believe, Do What You Want and I Feel Love, χρησιμοποιώντας τα ψευδώνυμα Ministers De la Funk, The Dronez (με τους Harry ‘Choo Choo’ Romero και Jose Nunez), RAW, Smooth Touch, RBM, Deep Soul, Club Ultimate και Li’l Mo Ying Yang. Έχει κάνει remix σε έναν τεράστιο αριθμό καλλιτεχνών στους οποίους περιλαμβάνονται ονόματα από την Whitney Houston μέχρι τους Basement Jaxx, ενώ στο πρώτο του album συνεργάστηκε με καλλιτέχνες όπως Puff Daddy και Boy George. Έχει δημιουργήσει και συνεχίζει να διευθύνει ένα από τα πιο εμβληματικά labels τη Subliminal Records που σηματοδότησε και καθόρισε τη house από το 2000 μέχρι και σήμερα, χτίζοντας μια αυτοκρατορία πάνω στο συγκεκριμένο είδος.


Τα τελευταία 10 χρόνια o Έλληνας Dj και παραγωγός Agent Greg, έχει καθιερωθεί ως ένα από τα πιο οικεία ονόματα στην εγχώρια dance σκηνή κι ένας από τους πιο συχνά επιλεγμένους Djs για διεθνείς εμφανίσεις. Ο Agent Greg είναι ο «εγκέφαλος» πίσω από την εβδομαδιαία ραδιοφωνική εκπομπή Philosophy of Dance που μεταδίδεται σε περισσότερους από 20 ραδιοφωνικούς σταθμούς σε όλο τον κόσμο. Ανάμεσα σε gigs στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ο Agent Greg εργάζεται πάνω σε φρέσκιες παραγωγές, βγάζοντας ολοκαίνουργια remixes για διεθνείς καλλιτέχνες, καθώς και για dance music labels σε όλο τον κόσμο, όπως Strictly Rhythm, Subliminal, Ultra και, φυσικά, με δική του εταιρεία Recharged Music!

Ο Chris Child θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ο πιο αντιπροσωπευτικός dj της γενιάς του, με συμμετοχή στα πιο hot και massive house parties της τελευταίας 10ετίας. Το 2013 δημιουργεί μαζί με τον dj Agent Greg ένα δυναμικό ντουέτο με ιδιαίτερη χημεία πάνω στα decks. Το 2014 με την κυκλοφορία του EP, 100 Mosquitos,’ από την εταιρεία RHYTHMETIC, ο Chris Child κατακτά την 4η θέση του Beatport Electronica Chart με το original track του. Tον Μάιο του 2017 συνεργάστηκε με το θρύλο της Dance μουσικής, Erick Morillo στην κυκλοφορία για τα 20 χρόνια της εταιρείας Subliminal.

Info
Σάββατο 1 Ιουνίου
Bolivar Beach Bar
Λ. Ποσειδώνος, Ακτή του Ήλιου, Άλιμος
Doors Open: 21:00
Ταμείο: 10€


Μετακίνηση: Τραμ στάση «Καλαμάκι», Λεωφορεία: 101,142, A1, A2, B1, B2, X96 στάση 3η Καλαμακίου – Transportation Check Link: http://www.zee.gr/stop/1549
Πληροφορίες - Κρατήσεις: 697 0367 684