Η Μελίνα Ασλανίδου «χωρίς... διεύθυνση» στο Ρυθμό Stage

i-melina-aslanidou-xoris-dieuthunsi-sto-ruthmo-stage

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 24 ΜΑΙΟΥ 2013

Το Σάββατο 25 Μαΐου η Μελίνα Ασλανίδου, παρουσιάζει μια μουσική παράσταση με αφορμή το νέο της τραγούδι «Δεν έχω διεύθυνση».

Το τραγούδι της αυτό, που αγαπήθηκε με το πρώτο άκουσμα και ακούγεται σε όλα τα ραδιόφωνα από το καλοκαίρι, είναι αυτό που πυροδοτεί την παράσταση της Μελίνας στο Ρυθμό Stage. Μαζί με αυτό και άλλα νέα ακούσματα από τον καινούργιο της δίσκο που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό, έχουν τη δική τους θέση στο πρόγραμμα που θα παρουσιάσει.

Με ροκ διασκευές πασίγνωστων τραγουδιών και ισπανικές συχνότητες, η Μελίνα Ασλανίδου συνεχίζει με δυνατές ερμηνείες σε τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία και απογειώνεται με γνωστά λαϊκά και παραδοσιακά τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει και τραγουδήσει.

Κλασικά τραγούδια από όλο το φάσμα της ελληνικής λαϊκής σκηνής δημιουργούν μια δυνατή, ζωντανή ατμόσφαιρα, όπου η συμμετοχή του κοινού είναι απαράμιλλη αξέχαστων εποχών.

Δεν λείπει η αναφορά στους δύο μεγάλους Μανώλη Ρασούλη και Νίκο Παπάζογλου με τραγούδια που συγκινούν και ξεσηκώνουν ερμηνευμένα με τη σπάνια χροιά και το προσωπικό στοιχείο που δίνει η Μελίνα στις παραστάσεις της.

Πληροφορίες: Ρυθμός Stage, Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη, 210 9750060, www.rythmos-stage.gr , στις 11.30 μ.μ.