Στην Πανσέληνο δίνουμε ραντεβού με τους Katerine Duska και Minor Project στην Τεχνόπολη

full-moon-fiesta-2 Thodoris Markou
ΤΡΙΤΗ, 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Την Τετάρτη 17 Ιουλίου με ελεύθερη είσοδο.

Η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων ετοιμάζει για 4η συνεχή χρονιά, τη Full Moon Fiesta, την καλοκαιρινή γιορτή – θεσμό, και μας καλεί σ’ ένα ραντεβού κάτω απ’ το ολόγιομο φεγγάρι. Λίγο πριν τις διακοπές, μια καθημερινή κάνουμε ένα φανταστικό ταξίδι και βουτάμε στο πιο fun πάρτι της πόλης.

Την Τετάρτη 17 Ιουλίου, λοιπόν, η Katerine Duska, οι Minor Project και η Matina Sous Peau έρχονται με φρέσκιες μουσικές και dance κομμάτια για να μας φέρουν μια δροσερή αίσθηση μέσα στο ζεστό καλοκαίρι και να μας μεταφέρουν για λίγο σε μέρη εξωτικά… χωρίς καν να χρειαστούμε εισιτήριο!

Μετά τη συμμετοχή της στην Eurovision, η Katerine Duska, που κέρδισε τις εντυπώσεις και την αγάπη όλων μας, εμφανίζεται για πρώτη φορά on stage και μας υποδέχεται σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του καλοκαιριού σε μια πολυαναμενόμενη live εμφάνιση! Λίγο η πανσέληνος, λίγο το κορίτσι με την One in a million φωνή, την απόλυτα soulful χροιά και το ραδιοφωνικό hit “Better Love”, θα υπάρχει μια αναστάτωση αυτό το βράδυ του Ιουλίου στην Τεχνόπολη. Η Ελληνοκαναδέζα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός με τις αξιοζήλευτες διεθνείς συνεργασίες – μερικές από αυτές είναι οι εξής: LP, Tom Baxter, Yasmine Hamdan, Oddisee και Kadebostany – έρχεται για να μας παρασύρει τόσο μέσα από δικά της κομμάτια όσο και από γνωστές κι αγαπημένες διασκευές σε ένα αιθέριο μουσικό ταξίδι που θα μας μείνει αξέχαστο! Οι φωτισμένες καμινάδες της Τεχνόπολης και το ολοστρόγγυλο φεγγάρι φαντάζουν – και σίγουρα θα είναι – το τέλειο setting!

Λίγο νωρίτερα, οι Minor Project, ένα crossover indie αγγλόφωνου και ελληνικού ρεπερτορίου, έρχονται να συμπληρώσουν το φανταστικό μουσικό combo της Full Moon Fiesta. Τα τραγούδια τους έχουν μια κινηματογραφική νοσταλγία που μας φέρνει στο νου καλοκαιρινές εικόνες και ξέγνοιαστες μέρες. Σε όλους έχει κολλήσει κάποια στιγμή η μελωδία του ονειρικού «In Colors», το οποίο, δικαιολογημένα, παρέμεινε στο top 3 του Shazam και του itunesGR για αρκετό καιρό! Έχοντας στο ενεργητικό τους πολλές και γνωστές συνεργασίες, και ξεχωρίζοντας αυτή με τη Δήμητρα Γαλάνη, μας πηγαίνουν με τη μουσική τους μια «Εκδρομή» κοντά στη θάλασσα κι «Απ’ τη Φολέγανδρο ως την Κω». Αγαπημένοι από τα ραδιόφωνα, αλλά και από τις live εμφανίσεις τους, οι Minor Project έρχονται αυτό το καλοκαιρινό βράδυ στην Τεχνόπολη και μας μιλούν για τα χρώματα που αγαπάμε περισσότερο και για απρόσμενα ταξίδια.

Τη fiesta θα ανοίξει η super groovy, Matina Sous Peau, η οποία επιστρέφει στην Τεχνόπολη έπειτα από το χορευτικό Let’s be late! του BMΦ το Μάρτιο –που μας έχει μείνει αξέχαστο. Για ακόμη μία φορά, υπόσχεται να μας ξεσηκώσει με τα ευφάνταστα mashups της αλλά και τα hit dance κομμάτια που όλοι αγαπάμε. Η dj και μουσικός παραγωγός, που έχει κερδίσει το ελληνικό κοινό κατακλύζοντας τα αθηναϊκά πάρτι, δε θα γινόταν να λείπει από το απόλυτο καλοκαιρινό event!

Info
Οι πόρτες ανοίγουν στις 19.30