Το Bazaar του Cirque du Soleil κάνει πρεμιέρα στην Αθήνα

bazaar
ΤΕΤΑΡΤΗ, 03 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Το Cirque du Soleil με το συναρπαστικό θέαμα Bazaar για πρώτη φορά σε Ευρώπη και Αθήνα.

Η Alchemy Project Entertainment με ενθουσιασμό παρουσιάζει το εμβληματικό και καθηλωτικό Cirque du Soleil για πρώτη φορά στην Αθήνα κάτω από τη μεγάλη σκηνή τσίρκου, στην πιο πρόσφατη παραγωγή του, το BAZZAR. Ένας συγκλονιστικός, πολύχρωμος φόρος τιμής στην κληρονομιά του Cirque du Soleil, το BAZZAR κάνει πρεμιέρα στις 18 Ιουλίου 2019 και θα συνεχίσει τις παραστάσεις του μέχρι και τις 4 Αυγούστου 2019 στις εγκαταστάσεις του Πρώην Αεροδρομίου Ελληνικού. 

Το BAZZAR που γράφει και σκηνοθετεί η Susan Gaudreau παρουσιάζεται σε συνεργασία με την Πειραιώς Real Estate, υποστηριζόμενο από το City Link, με την ευγενική χορηγία της ŠKODA AUTO a.s και της Cosmote TV και φιλοξενείται στο Πρώην Αεροδρόμιο Ελληνικού.

Το Bazzar
Το Cirque du Soleil Bazzar είναι ένα μοναδικό εργαστήρι αέναης δημιουργικότητας, όπου ένας χαρούμενος θίασος από ακροβάτες, χορευτές και μουσικούς συνθέτει ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα. Με επικεφαλής τον μαέστρο, ενώνουν τις δυνάμεις τους και εφευρίσκουν ένα ευφάνταστο, μοναδικό σύμπαν. Σε ένα περιβάλλον όπου το μη αναμενόμενο είναι αναμενόμενο, η πολύχρωμη ομάδα φαντάζεται, χτίζει και εφευρίσκει εκ νέου έντονες σκηνές σε ένα καλλιτεχνικό, ακροβατικό παιχνίδι τάξης και αταξίας. Ελάτε να πάρετε θέση μέσα σε αυτό το «παζάρι» ευθυμίας και δημιουργικότητας. Ίσως μάλιστα ανακαλύψετε ότι το τέλος της ιστορίας είναι μόνο η αρχή. Το BAZZAR είναι η 43ηπρωτότυπη παραγωγή του Cirque du Soleil από το 1984.«Είμαστε πολύ περήφανοι που φέρνουμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το BAZΖAR, μία από τις πιο πρόσφατες παραγωγές του Cirque du Soleil. Το σόου θα παρουσιάσει τους καλύτερους συντελεστές του Cirque du Soleil και θα συστήσει στο κοινό τα πρωταρχικά εκείνα στοιχεία που έχουν κάνει τις παραστάσεις του Cirque du Soleil διάσημες παγκοσμίως εδώ και 30 χρόνια. Ως AlchemyProject, θα κάνουμε περιοδεία σε 6 χώρες και 3 ηπείρους και θα οργανώσουμε οι ίδιοι πάνω από 130 παραστάσεις, από τις 210 συνολικά που παρουσιάζονται σε περιοδεία. Στην AlchemyProject, πάντα στοχεύουμε στο να παρουσιάζουμε ψυχαγωγία υψηλού επιπέδου και να δημιουργούμε στο κοινό μας συναρπαστικές εμπειρίες και αξέχαστες αναμνήσεις. Είμαστε σίγουροι ότι το Αθηναϊκό κοινό θα απολαύσει πραγματικά το BAZZAR, το οποίο έχει σχεδιαστεί ειδικά για να αιχμαλωτίσει τις καρδιές των θεατών με τη μαγεία του!», ανέφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος του AlchemyProject, κύριος MacS.Far.


Marie-Andree Lemire
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε: http://www.cirquedusoleil.com/bazaar
Εισιτήρια διαθέσιμα τώρα online από www.viva.gr και www.TIXBOX.com

Δείτε το επίσημο τρέιλερ της παράστασης