Η εκρηκτική Ιταλίδα Deborah De Luca επιστρέφει στο Bolivar Beach Bar

deborah-de-luca
ΔΕΥΤΕΡΑ, 05 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Την Παρασκευή 9 Αυγούστου για μια techno βραδιά γεμάτη μπρίο και φαντασία. Μαζί της οι αγαπημένες του Ελληνικού κοινού Anna Maria X και Cleopatra Fyntanidou.

Η Deborah De Luca είναι συνώνυμο του πάθους και της ισχυρής προσωπικότητας.  Γεννήθηκε το 1980, στην περιφέρεια της Νάπολης και ξεκίνησε την καριέρα στον κόσμο της μουσικής στις δύσκολες γειτονιές της. Η μουσική της μέσα σε λίγα χρόνια, μια γερή συγχώνευση από σκληρό techno και minimal ήχους, χωρίς ποτέ να κοινοτυπεί, έγινε ένα εμπορικό σήμα υψηλής ποιότητας με αποτέλεσμα να εμφανίζεται σε πολλά κλαμπ σε όλο τον κόσμο: Γαλλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία, Ελλάδα, Τουρκία, Ελβετία, Γερμανία, Μαρόκο, Σλοβενία, Μαλαισία, Ινδονησία, Αρμενία και Ρωσία. Συνεχίζει να παράγει πάντα φρέσκια και καινοτόμα μουσική, αν και δεν ανήκει σε καμία μουσική τάση, αλλά συμβιβάζει πάντα τα διαφορετικά γούστα.

Η Κλεοπάτρα Φυντανίδου αποτελεί μία από τις πιο αγαπημένες ραδιοφωνικές φωνές και ανήκει στην γενιά των dj’ s που ανανέωσαν το τοπίο της ηλεκτρονικής μουσικής στην χώρα μας. Η διαδρομή της στο χώρο του Ραδιοφώνου και της τηλεόρασης τεράστια με συνεργασίες με μέσα όπως Flash 96.1, Athens 98.4, NET, Mega Channel και Klik FM 88. Την απολαμβάνουμε Δευτέρα έως Παρασκευή 23:00 - 01:00 από την συχνότητα του Best 92.6. Έχει μοιραστεί τα μουσικά decks με εντυπωσιακά ονόματα όπως Nick Warren, Mistress Barbara, The Flash Brothers, Sister Bliss, Mathew Dekay, Seb Fontaine, Superpitcher, Navid Tahernia, Terry Lee Brown Junior, Hiroshi Watanabe, Markus Schulz, Betoko, Deborah de Luca, Dimitri from Paris κ.ά. Έχει εμφανιστεί ως Dj σε σημαντικά γεγονότα όπως “European Music Day”, “Spring Fashion Show of Oscar de la Renta”,  “Athens Xclusive Designers Week”, “Boy George’s ‘B Rude’ fashion show party, “Platforma Video 7”, “Dreamland Festival Olympia” κ.α.

Η Άννα Μαρία Χ, πιο γνωστή ως AMX ξεκίνησε την ραδιοφωνική της καριέρα το 1996 στον Klik Fm. Μετακινήθηκε στον Best Radio το 2001 με το show Best Weekend Mix. Το 2013 παρουσίαζε την εκπομπή Sleepless Drive στον Enlefko. Από τον Νοέμβριο του 2013 συνεργάζεται με τον 88,6 Radio καθώς και με τον Joinradio.gr. Παράγει επίσης την εκπομπή Mix Sleepless Sessions για το webradio ηλεκτρονικής μουσικής Radiomustathens. Ήταν resident dj του θρυλικού ελληνικού club + Soda στo αποκορύφωμα της επιτυχίας του, ενώ έχει δανείσει τη φωνή της σε αμέτρητες τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές διαφημίσεις. Από το 2010 μέχρι σήμερα είναι η επίσημη «φωνή» του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ωνάση. Έχει κυκλοφορήσει 6 mixed συλλογές (Believer 1 & 2, Sleepless Drive 1 & 2 και Back2Back Sessions 1 & 2 με τον G.Pal). Το τραγούδι "Ocean Of Blue" με τα φωνητικά της θεωρείται από τα all time classic ελληνικά χορευτικά κομμάτια κι έλαβε διεθνή αναγνώριση. Το 2011 τελείωσε τις σπουδές τραγουδιού στο Εθνικό Ωδείο και έγραψε ένα κομμάτι για την ελληνική ταινία Paradise, καθώς και για το έργο Lovechild. Έχει επίσης συνεργαστεί με τον Στέλιο Βασιλούδη σε 2 τραγούδια του ντεμπούτο άλμπουμ του για τη Bedrock.

Info
Doors Open: 21:00
Είσοδος: 12€ με ποτό ή μπύρα (cocktails - special drinks + 3€)
Bolivar
Ακτή του Ήλιου, Άλιμος
Πληροφορίες - Κρατήσεις: 697 0367 684