Όλη η μουσική σκηνή στα χέρια σας με το e-band.gr

live-audience-band-stage-country-sunaulia-koino-zontani-mousiki Leeroy Todd
ΤΕΤΑΡΤΗ, 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Δημιουργήστε το δικό σας προφίλ, μοιραστείτε τη μουσική και τα βίντεό σας και αναζητήστε νέους συνεργάτες μέσω της πρωτοποριακής πλατφόρμας.

Ένα νέο κοινωνικό δίκτυο, το e-band.gr, φιλοδοξεί να φέρει κοντά όλους όσους έχουν σχέση με την μουσική – από τραγουδιστές, συνθέτες και DJs, μέχρι παραγωγούς, promoters και μάνατζερ – κάτω από μια στέγη.

Στον νέο διαδικτυακό τόπο οι χρήστες μπορούν με λίγα κλικ και την έξυπνη αναζήτηση, να βρίσκουν ο ένας τον άλλο βάσει μουσικών και γεωγραφικών κριτηρίων. Παράλληλα δίνει την δυνατότητα στα μέλη του να προβάλουν την δουλειά τους μέσα από παρουσιάσεις, συνεντεύξεις  και βίντεο κανάλι.

Shutterstock

Υπάρχουν τρεις κατηγορίες χρηστών, συγκεκριμένα:

  • Μουσικός: Για όλους τους μουσικούς, τραγουδιστές/στριες, deejays, συνθέτες, επαγγελματίες και ερασιτέχνες.
  • Συγκρότημα: Για συγκροτήματα και μουσικά σχήματα όλων των ειδών ελληνικής και ξένης μουσικής
  • Επιχείρηση: Για όλες τις σχετικές επιχειρήσεις π.χ. studio ηχογραφήσεων, καταστήματα μουσικών οργάνων, ηχολήπτες, ωδεία, bar / live stages, ραδιοφωνικούς σταθμούς, μάνατζερ, δισκογραφικές εταιρίες κτλ.
Shutterstock

Οι δωρεάν υπηρεσίες που προσφέρει το e-band.gr στα μέλη του είναι οι εξής:

  • Δημιουργία προφίλ: Δίνει την δυνατότητα στα μέλη του να δημιουργήσουν ένα όμορφα δομημένο προφίλ, σαν μια μικρή προσωπική ιστοσελίδα, όπου μπορούν να προβάλουν πληροφορίες για τον εαυτό τους και την δουλειά τους.
  • Αναζήτηση μουσικών: Χρησιμοποιώντας φίλτρα όπως όργανο, είδος Μουσικής, νομό οι χρήστες εύκολα κάνουν στοχευμένες αναζητήσεις βάση των κριτήριων τους και εμφανίζονται όλα τα σχετικά αποτελέσματα. Με το ίδιο σκεπτικό γίνεται και η αναζήτηση για συγκροτήματα και επαγγελματίες / επιχειρήσεις.
  • Ζήτηση συνεργατών: Μουσικοί και συγκροτήματα που αναζητούν συνεργάτες μπορούν να καταχωρούν την αγγελία τους μέσω της υπηρεσίας «Αναζήτησης Συνεργατών» όπου εμφανίζει την αγγελία μέσα στο αναλυτικό προφίλ και με γραφικά μέσα στην λίστα μελών.
  • Παρουσιάσεις / συνεντεύξεις: Το e-band.gr δίνει την δυνατότητα στα μέλη του να προβάλουν την δουλειά τους μέσα από παρουσιάσεις / συνεντεύξεις καθώς και να ανακοινώνουν τα νέα τους με  Δελτία Τύπου.
  • Κανάλι Βίντεο: Τα μέλη μπορούν να προβάλουν τα μουσικά τους βίντεο, πρωτότυπα ή διασκευές από YouTube, Facebook, Vimeo μαζεμένα σε ένα κανάλι δίνοντας ταυτόχρονα την δυνατότητα στους επισκέπτες να εξερευνούν μουσική από Ελληνικά συγκροτήματα όλων των ειδών μουσικής.
Shutterstock

Στους επόμενους μήνες το e-band.gr σχεδιάζει συνεργασίες με ραδιοφωνικούς & Web Radio σταθμούς για την προώθηση των μελών του, ήδη έχει αρχίσει και προωθεί το Call4Songs με αποτέλεσμα την δημιουργία μιας μουσικής βιβλιοθήκης με πρωτότυπα τραγούδια των μελών του.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο https://e-band.gr/