Η Google αποκάλυψε τις πιο δημοφιλείς στολές για το φετινό Halloween

halloween-kostoumia-stoles-apokries
ΤΕΤΑΡΤΗ, 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Ο διαβολικός Pennywise από το «Αυτό» και οι κινηματογραφικοί ήρωες της Marvel αναμένονται να κάνουν θραύση στα πάρτυ μασκέ.

Το Halloween απέχει μόλις δύο μέρες και όσοι το γιορτάζουν μπορεί να έχουν προβληματιστεί για το τι στολή να φορέσουν. Σε περίπτωση λοιπόν που δεν έχετε αποφασίσει – ή που θέλετε να ξεχωρίσετε – η Google αποκάλυψε ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς μεταμφιέσεις για το 2019, βάσει αναζητήσεων των χρηστών της.

Στην κορυφή της λίστας της Google βρίσκεται ο Pennywise, ο διαβολικός κλόουν από το «Αυτό» του Stephen King που πρόσφατα μεταφέρθηκε στην μεγάλη οθόνη. Η εξέλιξη αυτή ενδεχομένως θα δυσαρεστήσει τα επαγγελματικά σωματεία κλόουν, τα οποία έχουν εκφράσει την αντίθεση τους στην «δαιμονοποίηση» τους.

Shutterstock

Δεύτερη επιλογή στην σχετική λίστα είναι η διαχρονική στολή της κλασικής μάγισσας, ενώ στην τρίτη θέση ο εμβληματικός Spider-Man. Ο ήρωας της Marvel είναι ιδιαίτερα δημοφιλής επιλογή φέτος λόγω των πρόσφατων ταινιών με τον Tom Holland.

Η Marvel εκπροσωπήθηκε επίσης στην λίστα της Google με τον υπέρβαρο Thor, όπως τον ενσάρκωσε ο Chris Hemsworth με μοναδικό τρόπο στην «Τελευταία πράξη» των Εκδικητών.

Netflix

Η τεράστια επιτυχία του τρίτου κύκλου του «Stranger Things» αναπόφευκτα σημαίνει πως πολλοί χρήστες της Google έψαξαν για ιδέες βασισμένες στους χαρακτήρες της σειράς τρόμου και επιστημονικής φαντασίας του Netflix. Οι περισσότερες αναζητήσεις αφορούσαν στολές για το Scoops Ahoy στο εμπορικό κέντρο της καταραμένης πόλης, αλλά και τα τρομακτικά demogorgon από τον ανάποδο κόσμο.

Shutterstock

Η Google αποκάλυψε πως φέτος υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για στολές εμπνευσμένος από το ανθρακούχο αλκοολούχο ποτό White Claw. Η εντυπωσιακή αύξηση αναζητήσεων 1.500% σε σχέση με την περσινή χρονιά οφείλεται στα πολλά meme με το εν λόγω ποτό.