Το Χριστουγεννιάτικο πανηγύρι της Αγάπης και φέτος στο Σύνταγμα

xristougenna-1
ΔΕΥΤΕΡΑ, 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Α.με.Α. «Το Εργαστήρι» διοργανώνει και φέτος Το Χριστουγεννιάτικο πανηγύρι της Αγάπης στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μετρό Συντάγματος.

21 και 22 Νοεμβρίου 2019 από  09:00 το πρωί έως 09:00 το βράδυ

Για τους γονείς και όλους τους φίλους των παιδιών - ατόμων με νοητική αναπηρία - το Πανηγύρι της Αγάπης είναι πλέον θεσμός. Ένας θεσμός με θεμέλια στις καρδιές μας και στη σκέψη μας, αφιερωμένος αποκλειστικά στη φροντίδα των παιδιών μας. Δυο ημέρες πλημμυρισμένες από προσφορά, αγάπη, χαρά και κοινωνική αλληλεγγύη για το παρόν και το μέλλον των νέων ανθρώπων με νοητική αναπηρία - που απασχολούνται δημιουργικά στο Κέντρο «Το Εργαστήρι-Λίλιαν Βουδούρη».

Σας προσκαλούμε να θαυμάσετε και να διαλέξετε χριστουγεννιάτικα δώρα από τις χειροποίητες δημιουργίες των νέων μας και από τη μεγάλη συλλογή προϊόντων που προσφέρουν εταιρίες, καταστήματα και ιδιώτες που στηρίζουν «Το Εργαστήρι».

Ελάτε στο Πανηγύρι της αγάπης για να ενισχύσουμε την προσπάθεια και τα όνειρα των «δικών» μας ανθρώπων. Ελάτε να τους υποστηρίξουμε όλοι μαζί, να χτίσουν το μέλλον τους. Ελάτε να ανανεώσουμε τους δεσμούς αγάπης και την υπόσχεση που μας συνδέει, για την ενίσχυση του προγράμματος των Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, που στεγάζει τα όνειρα αυτών των ξεχωριστών ατόμων με τα τεράστια αποθέματα ψυχικής δύναμης και αισιοδοξίας.

Ελάτε να επισκεφθείτε ένα Πανηγύρι…διαφορετικό…από εμάς  τους τόσο διαφορετικούς αλλά και τόσο όμοιους!