«4711»: μια νέα μουσική σκηνή στο Κολωνάκι

4711-mia-nea-mousiki-skini-sto-kolonaki

ΤΕΤΑΡΤΗ, 01 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010

Μια ατμοσφαιρική live μουσική σκηνή ανοίγει από σήμερα Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου, τις πόρτες της στο Κολωνάκι.

Μια ατμοσφαιρική live μουσική σκηνή ανοίγει από σήμερα Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου, τις πόρτες της στο Κολωνάκι. Προσεγμένη αισθητική, bohemian chic αισθήσεις, design επιμελημένο από τον Αντώνη Καλογρίδη, ήχος τελευταίας τεχνολογίας, προσεγμένες ετικέτες ποτών και τα πιο περιζήτητα γκρουπ της πόλης, συνθέτουν το νέο live χώρο «4711».

Με πρωτογενή υλικά το ξύλο, το γυαλί και το μέταλλο, λιτές γραμμές και φινέτσα που θυμίζει μητροπολιτική πρωτεύουσα, το «4711» ήρθε για να αποτελέσει μια αυθεντική live σκηνή για επιλεκτικό κοινό.

Από Πέμπτη μέχρι και Σάββατο, από τις 11 μ.μ. η μπάντα του «4711» θα μας παρασύρει με rock, pop ελληνικά και ξένα τραγούδια και διασκευές τους, σε ένα «Live Band with Dj Set», ενώ τις Κυριακές από τις 9 μ.μ. την τιμητική του θα έχει το ελληνικό τραγούδι σε ένα «Λαϊκό Προσκύνημα» δίχως τέλος.

Οι Τετάρτες ανήκουν σε guest καλεσμένους. Την αρχή θα κάνουν την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου οι «Melisses», μια μπάντα που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού όπου πάει ξεσηκώνει, τόσο με τα δικά της τραγούδια -«Επικίνδυνα φιλιά», «Κρυφά», «Μυστικό» - όσο και με διασκευές, εκτοξεύοντας το κέφι με τον ξέφρενο εκτός ορίων ρυθμό της.

Στη συνέχεια, την επόμενη Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου, σειρά έχει ο Γιώργος Σαμπάνης, από τους πιο δημοφιλείς pop νέους τραγουδιστές, με εκατομμύρια «χτυπήματα» στο youtube, που θα μας ταξιδέψει «Στων ματιών σου το γκρίζο», πριν μας πει «Σε αφήνω στον επόμενο» και μας αφήσει πλέον «Χαράματα».

Πληροφορίες: Live Μουσική Σκηνή «4711», Εμπορικό Κέντρο Λαιμού, Αλωπεκής 26, Κολωνάκι, είσοδος με ποτό 10 ευρώ, τιμή φιάλης 100 ευρώ απλή & 120 ευρώ special.