Γλυφάδα: 6 must «ορθάδικα» στην οδό Κύπρου

glufada-6-must-orthadika-stin-odo-kuprou-must-orthadika-stin-odo-kuprou

Ache Egomio, φωτογραφία: www.facebook.com/pages/egomio-ache/96676305382

ΠΕΜΠΤΗ, 01 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013

Ως maintream «βασίλισσα» που αναβιώνει την χαμένη της αίγλη, φαντάζει η Γλυφάδα με τα bars και τα εστιατόρια, που «ανθίζουν» στην οδό Κύπρου και της δίνουν φρεσκάδα και ανατρεπτικό χαρακτήρα.

Ξεκινώντας από την πλατεία Εσπερίδων και συνεχίζοντας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε έναν χαλαρό περίπατο ανάμεσα στα bars και τα εστιατόρια, που «ανθίζουν» λίγο πιο πέρα από το κλασικό στέκι στην Ζησιμοπούλου.

Η Γλυφάδα με την περήφανη αυτονομία της, το δικό της μοναδικό στυλ και τον κλασάτο χαρακτήρα της, δημιουργεί μια νέα μόδα στα γούστα των νέων, προβάλλοντας προς τα έξω τα «ορθάδικα». Αν έχετε λοιπόν, τη διάθεση να απομακρυνθείτε ελαφρώς από την παραλιακή, εδώ θα βρείτε μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις.

Bronxx

To νέο στέκι της Γλυφάδας σας καλωσορίζει με ανατρεπτική διάθεση, σε γκρι, μαύρες και κόκκινες αποχρώσεις, με φωτιστικά-καμπάνες. Φέρνει τον αέρα της Νέας Υόρκης τόσο με την industrial διακόσμησή του, όπου το στυλ συναντά την κομψότητα, όσο και με τις μουσικές του επιλογές. Αφεθείτε λοιπόν, στην πιο hot γειτονιά της Νέας Υόρκης μέσα σε ένα café-bar-club και ταξιδέψτε στους μουσικούς ρυθμούς των καλύτερων Djs, στο πλαίσιο των καλύτερων events των νοτίων προαστίων. Πληροφορίες: Κύπρου 74, Γλυφάδα 210 8949044, www.facebook.com/bronxx74 .

Φωτογραφία: www.facebook.com/bronxx74

Pere Ubu

Στο Pere Ubu θα δοκιμάσετε μερικά από τα καλύτερα cocktails της Αθήνας, συνδυασμένα με καλή μουσική και ευχάριστο περιβάλλον. Η κουζίνα του δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα καλύτερα bistrots του κόσμου. Επιπλέον, δώστε τη δυνατότητα στον barman να δημιουργήσει ό,τι cocktail σας κάνει κέφι, χωρίς να υπάρχει η παραμικρή ανησυχία για το αποτέλεσμα… Πληροφορίες: Κύπρου 74, Γλυφάδα, 2108941450.

F-Bar

Το FBar υπόσχεται να σας προσφέρει θεαματικά parties, μοναδικά cocktails, αλλά και πολλή διασκέδαση. Πολλές και όμορφες παρουσίες, ποτά, μουσική μέχρι πρωίας και αρκετές εκπλήξεις περιμένουν τους Αθηναίους σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα bars της Γλυφάδας. Πληροφορίες: Κύπρου 65, Γλυφάδα, 210 8945270, www.facebook.com/pages/F-Bar-Glyfada/260729173991066 .

Φωτογραφία: www.facebook.com/pages/F-Bar-Glyfada/260729173991066

Ache Egomio

Σε μια κουβανέζικη διάλεκτο ache σημαίνει ευημερία, κάτι που χαρακτηρίζει κυριολεκτικά αυτόν τον προορισμό. Αποτελεί το πρώτο καφέ που συνδέθηκε με τη showbiz και συνεχίζει να ακολουθεί την ίδια επιτυχημένη συνταγή, συνδυάζοντας δυνατές μουσικές και χορευτικές βραδιές, που σας κρατούν συντροφιά σχεδόν καθημερινά. Πληροφορίες: Κύπρου 57, Γλυφάδα, 210 8942949, www.facebook.com/pages/egomio-ache/96676305382 .

«We» eat, drink, live

Ένα δροσερό μαγαζί για καφέ αλλά και για καλοκαιρινά ποτάκια αργά το βράδυ. Η μουσική του, το πολύ ευχάριστο περιβάλλον του, αλλά και τα εξαιρετικά του cocktails, συνθέτουν έναν άψογο συνδυασμό, ενώ οι τιμές του είναι απόλυτα προσιτές και ανάλογες με τα δεδομένα της εποχής. Πληροφορίες: Κύπρου 74, Γλυφάδα, 210 8982020, www.webar.gr .

Φωτογραφία: www.webar.gr

Anima Rock Bar

Το μοναδικό rock bar στη Γλυφάδα, που έγινε ευρέως γνωστό για τις εκλεκτές μουσικές του επιλογές, τη φιλική του εξυπηρέτηση και για τα καθαρά ποτά του, προτείνει μια εναλλακτική (για τα δεδομένα της περιοχής) μορφή διασκέδασης. Κατά καιρούς έχει φιλοξενήσει αρκετές γνωστές μπάντες στο mini stage του, καθώς και ταλαντούχους DJs στα decks του. Ας σημειωθεί επίσης, ότι οι τιμές του συμβαδίζουν απόλυτα με το κλίμα της εποχής. Πληροφορίες: Kύπρου 48, Γλυφάδα, 210 8982142, www.facebook.com/animabar/info .

Μαρκέλλα Κουτσομιχάλη