Ο Caribou έρχεται στο Summer Nostos Festival με το νέο του άλμπουμ

caribou Thomas Neukum
ΠΕΜΠΤΗ, 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Το ετήσιο καλοκαιρινό φεστιβάλ μουσικής θα πραγματοποιηθεί στο ΙΣΝ από τις 21 έως τις 28 Ιουνίου.

Ο Caribou επιστρέφει δισκογραφικά με το νέο του άλμπουμ «Suddenly», το οποίο κυκλοφορεί ήδη και στην Ελλάδα από την Παρασκευή και θα παρουσιαστεί στο κοινό του Summer Nostos Festival στις 24 Ιουνίου με ένα εντυπωσιακό οπτικοακουστικό show συνοδεία βιντεο-προβολών.

Thomas Neukum

Το 2014, ο Caribou- ή αλλιώς Dan Snaith- κυκλοφόρησε το άλμπουμ «Our Love» εισπράττοντας τον ενθουσιασμό κοινού και κριτικών, που το κατέταξαν ανάμεσα στα πέντε καλύτερα άλμπουμ της χρονιάς. Αναγνωρισμένος ως ένας από τους σημαντικότερους δημιουργούς σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής, ο πολυτάλαντος καναδός μουσικός δεν παύει ποτέ να πειραματίζεται.

Με το «Suddenly» συνεχίζει την εξερεύνηση της αγάπης που ξεκίνησε με το «Our Love», με την ίδια πανανθρώπινη διάθεση, αλλά εστιάζοντας περισσότερο σε θέματα όπως είναι η αλλαγή και το απρόοπτο στο πλαίσιο του οικογενειακού κύκλου. Δημιουργεί έτσι μια συναρπαστική παλέτα ήχων, η οποία ενώ διατηρεί όλα όσα χαρακτήριζαν μέχρι σήμερα τη μουσική του, προσφέρει ταυτόχρονα κάτι εντελώς νέο, δυναμικό και απρόσμενο.

«Γράφω μουσική κάθε μέρα -και το λατρεύω» λέει ο Snaith. «Νιώθω πολύ τυχερός, γιατί είναι κάτι που δεν έχει σταματήσει, ούτε για μια στιγμή, να με συναρπάζει». Ο Caribou θα είναι headliner στο φετινό SNFestival την Τετάρτη 24 Ιουνίου.

Ακούστε το «You and I» από το νέο άλμπουμ Suddenly.

Thomas Neukum
Info
Summer Nostos Festival by Stavros Niarchos Foundation
21-28.06.2020
Είσοδος ελεύθερη