Ο Παριζιάνος Pilooski στις θεματικές βραδιές του Bios

o-parizianos-pilooski-stis-thematikes-bradies-tou-bios

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 03 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010

To Bios παρουσιάζει το Nightvision, μια καινούρια θεματική βραδιά, με αυθεντικά disco themes και re-edits και προσκαλεί την Παρακσευή 3 Νοεμβρίου, τον Παριζιάνο Pilooski.

To Bios παρουσιάζει το Nightvision, μια καινούρια θεματική βραδιά, με αυθεντικά disco themes και re-edits. Αυτή την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου τα decks καταλαμβάνει ο Pilooski με λίγη βοήθεια από τους Dimitri Lili και Dj Girl.

Ο Pilooski είναι γνωστός για τα εξαιρετικά re-edits του σε αγαπημένα κλασικά θέματα, αλλά στο Bios θα παρουσιάσει ένα μοναδικό dj set με τα dirty edits του, εγγύηση για μια χορευτική βραδιά σε soul, funk και disco ρυθμούς.

Ο Cédric Marszewski ή Pilooski όπως είναι γνωστός στο κοινό, γεννήθηκε στο Παρίσι και άρχισε την καριέρα του ως dj και hip-hop παραγωγός στα μέσα της δεκαετίας του '90, φτιάχνοντας φουτουριστικά soul beat για ανεξάρτητους Γάλλους και Αμερικανούς rappers.

Ως dj, έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και έχει παίξει στα γνωστότερα κλαμπ και μουσικά φεστιβάλ. Τα dj sets του είναι μια εκλεκτική μείξη από soul, disco, electro, rock και pop με έντονα funk στοιχεία.

Πληροφορίες: Bios, Πειραιώς 84, 210 3425335, είσοδος ελεύθερη πριν τις 11.30 μ.μ., 5 ευρώ μετά τις 11.30 μ.μ.