«Νησιωτική» αύρα στον απόηχο του καλοκαιριού

nisiotiki-aura-ston-apoixo-tou-kalokairiou

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013

Γεμάτοι εμπειρίες, εικόνες και μουσικές οι Minor Project και η Sma Rag Da στη σκηνή του Island ανοίγουν τη σεζόν του φθινοπώρου, την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου, στο Island.

Γνωρίσαμε τη Sma Rag Da μέσα από το πρώτο της single, με τίτλο «Take Your Time». Ένα κορίτσι που συνθέτει, γράφει, ενορχηστρώνει και τραγουδάει τα δικά τoυ τραγούδια. Μας συστήθηκε και live στα μέσα του χρόνου, δίπλα στους Minor Project, την αγαπημένη νέα μπάντα της ελληνικής μουσικής σκηνής, αλλά και λίγο αργότερα, ανοίγοντας τις δύο συναυλίες του Βρετανού καλλιτέχνη Tom Baxter στο Gazarte, κερδίζοντας ξανά τις εντυπώσεις.

Στις 13 Σεπτεμβρίου η νεαρή και πολύ ταλαντούχα Sma Rag Da θα εμφανιστεί ξανά live σε έναν από τους πιο ωραίους χώρους της Αττικής, στο Island, ακριβώς στον απόηχο του καλοκαιριού και λίγο πριν παρουσιάσει το πρώτο της ολοκληρωμένο album, το Queen of the Surreal.

Μαζί της θα είναι και οι Minor Project, οι 5 αγαπημένοι της φίλοι, που έχουν επίσης καταφέρει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να κατακτήσουν τα ραδιόφωνα και τις καρδιές μας.

Πληροφορίες: Island, 27ο χλμ Λ. Αθηνών – Σουνίου, Βάρκιζα, στις 10 μ.μ., είσοδος ελεύθερη.