Το ΟΑΚΑ μεταμορφώνεται σε Drive-in Cinema για το καλοκαίρι!

cinema-alive-drive-in-banner
ΔΕΥΤΕΡΑ, 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Το πρόγραμμα του «City Drive-in Cinema» περιλαμβάνει ταινίες, συναυλίες, stand-up comedy, πλούσιες γεύσεις και δροσιστικά ποτά.

Καλοκαίρι χωρίς θερινό σινεμά και μουσική δεν γίνεται! Το Cinema Alive παρουσιάζει το «City Drive-in» σε ένα από τα εμβληματικότερα σημεία της Αθήνας, στο Ολυμπιακό Στάδιο Αθηνών (ΟΑΚΑ). Από τις 4 Ιουνίου και για ολόκληρο το καλοκαίρι το ΟΑΚΑ μετατρέπεται στο ομορφότερο drive-in της Αθήνας ένα σημείο συνάντησης για σινεφίλ, μουσικόφιλους, παρέες και οικογένειες.

Shutterstock

Το αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ταινίες, συναυλίες και stand up comedy shows μέσα από την ασφάλεια του αυτοκινήτου του απολαμβάνοντας παγωμένα cocktails, ζεστό ποπκόρν, νάτσος και πεντανόστιμα burger και γλυκά από το food court μας.

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΟΑΚΑ!

Το πρόγραμμα του «City Drive-in» έχει ως εξής:

Δευτέρα 13 Ιουλίου (Art Mondays)

Tρίτη 14 Ιουλίου (Greek Tuesdays & foodnight)

Τετάρτη 15 Ιουλίου

  • 21.00: Δημήτρης Σταρόβας και 1550

Δευτέρα 20 Ιουλίου

Info

Εισιτήρια: 6€ καθήμενων (ανά άτομο) και 14€ (ανά αυτοκίνητο / έως 4 άτομα).
Προπώληση εισιτηρίων μέσω viva.gr και σε όλα τα φυσικά σημεία του δικτύου της, τα καταστήματα WIND και τα VIVA KIOSKS (Πλατεία Συντάγματος και Tεχνόπολη) και τηλεφωνικά (11876). Το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων του city drive-in ανακοινώνεται στα social media (Facebook - Instagram), καθώς και στα www.driveincinema.gr και viva.gr