Live jazz σε χριστουγεννιάτικο κλίμα στο Plaza

live-jazz-se-xristougenniatiko-klima-sto-plaza

ΤΡΙΤΗ, 07 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010

Το ξενοδοχείο Athens City Plaza ετοίμασε ένα πλούσιο jazz πρόγραμμα για τον μήνα των Χριστουγέννων.

Το Athens City Plaza επιφυλάσσει ένα πλούσιο και πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα για τους λάτρεις της jazz στο Explorer’s lounge bar του ξενοδοχείου, καθ' όλη τη διάρκεια του τελευταίου μήνα της χρονιάς.

Η αρχή έγινε την περασμένη εβδομάδα, με τους Key Vox Project και τους Kanelli and the Open Jazz Minds. Η τραγουδίστρια Katia Gonzalez, μετά την εμφάνιση της την προηγούμενη Παρασκευή, θα παρασύρει ξανά το κοινό με τις latin jazz μελωδίες της, αυτή τη φορά ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Στις 10 Δεκεμβρίου σειρά έχουν οι ταλαντούχοι συνθέτες Natascha Roth και James Scholfield, ενώ το Σάββατο 12 και 18 Δεκεμβρίου η soul woman Yvette μαζί με τους Souluv εμφανίζονται ξανά στη σκηνή του Explorer’s μετά από απαίτηση του κοινού. Η jazz τραγουδίστρια Νάσια Γκόφα και ο κιθαρίστας-συνθέτης Γιάννης Νόυφελδ, μαζί με τους μουσικούς τους αποτελούν τους Jazznomatter Quartet και είναι η καλύτερη επιλογή για τη Παραμονή των Χριστουγέννων.

Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, η τραγουδίστρια Vicky B και οι Acoustic Troubles υποδέχονται τη νέα χρονιά, με ένα ξέφρενο jazz/funk πάρτι. Τέλος, ο κορυφαίος πνευστός jazzman David Lynch και o jazz πιανίστας Hammond player Γιώργος Κοντραφούρης, μαζί με τους αγαπημένους μουσικούς φίλους τους, θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά στο κοινό το «Late Night Sessions project», στις 9, 16, 23 και 30 Δεκεμβρίου.

Οι βραδιές στο Athens Plaza λοιπόν, προβλέπονται για όλο τον Δεκέμβριο γεμάτες μουσική, κέφι και ρυθμό και αποτελούν έναν ιδανικό τρόπο για να καλωσορίσουμε τη νέα χρονιά.

Πληροφορίες: Explorer’s lounge bar, ξενοδοχείο Athens City Plaza, Βασ.Γεωργίου 2 & Πλ.Συντάγματος, 210 33 52 400.