Σάκης Ρουβάς και Σόνια Θεοδωρίδου: Το Σάββατο για πρώτη φορά μαζί στο Ηρώδειο

sakis-roubas-sonia-theodoridou
ΤΕΤΑΡΤΗ, 09 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Οι δύο κορυφαίοι καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν πολλές μεγάλες επιτυχίες του διεθνούς και ελληνικού ρεπερτορίου με την Ορχήστρα Mobile.

Η διεθνούς φήμης σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου και ο κορυφαίος Έλληνας ποπ σταρ Σάκης Ρουβάς θα ενώσουν τις υπέροχες φωνές τους για πρώτη φορά μαζί στο Ηρώδειο, πλαισιωμένοι από την Ορχήστρα Mobile υπό την καθοδήγηση του Μαέστρου Θεόδωρου Ορφανίδη. Η αναπάντεχη συνεργασία δυο μοναδικών καλλιτεχνών έρχεται να λάμψει στο Ηρώδειο το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου.

Οι δύο κορυφαίοι και διεθνούς φήμης καλλιτέχνες, με την τόσο διαφορετική και ξεχωριστή μουσική ταυτότητα, ενώνουν την ευαισθησία και την αγάπη τους για το τραγούδι, με το ανεπανάληπτο ταλέντο τους, και μας παρασύρουν σε ένα διαφορετικό μουσικό ταξίδι, ερμηνεύοντας μεγάλες επιτυχίες του Διεθνούς και Ελληνικού Ρεπερτορίου. 

Μαγικά ντουέτα αλλά και μοναδικές σόλο ερμηνείες αγαπημένων τραγουδιών και μεγάλων επιτυχιών από δημιουργούς της καρδιάς και της μνήμης μας, όπως Μίκη Θεοδωράκη, Lucio Dalla, Γιάννη Σπανό, Ennio Moriccone, Μίμη Πλέσσα κ.α.

Στην αξέχαστη βραδιά γεμάτη τραγούδι, συναίσθημα και συγκίνηση θα ακουστούν τραγούδια όπως τα «Caruso», «Άρνηση / Στο περιγιάλι το κρυφό», «Time to Say Goodbye», «Σε έχω ερωτευτεί», «Smile», «Άνθρωποι μονάχοι» και πολλά άλλα.

Info
Ωδείο Ηρώδου Αττικού
Ώρα: 21:00
Εισιτήρια: Κάτω διάζωμα 45 με 75 ευρώ (ΑΜΕΑ 35 ευρώ), άνω διάζωμα:  28 με 38 ευρώ (φοιτητικά/ανέργων 25 ευρώ)
Προπώληση: ticketservices.gr, εκδοτήρια της ticketservices ή του Ελληνικού Φεστιβάλ (Πανεπιστημίου 39), ταμεία του Ηρωδείου, καταστήματα Public και στο τηλέφωνο 210 7234567
Πληροφορίες και κρατήσεις: 210 7298930