Χριστούγεννα στο Industrial Gas Museum Shop με ξεχωριστά δώρα για όλους

pomegrante2ebru-techniquekate-momitsa
ΔΕΥΤΕΡΑ, 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Γούρια, στολίδια, διακοσμητικά, αναμνηστικά και παιχνίδια φέρνουν τα Χριστούγεννα ένα βήμα πιο κοντά!

Το Πωλητήριο του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου υποδέχεται τα Χριστούγεννα με τις πιο ξεχωριστές προτάσεις δώρων για μικρούς και μεγάλους. Η online συλλογή του Πωλητηρίου μάς ταξιδεύει στο παρελθόν, μέσα από αντικείμενα με αναφορές στο Μουσείο και τη βιομηχανική ιστορία και αρχιτεκτονική, αλλά και στο παρόν μέσα από έργα (τέχνης) που αποτελούν την αιχμή του εγχώριου σύγχρονου ελληνικού design και φέρουν τη σφραγίδα των πιο ταλαντούχων Ελλήνων δημιουργών.

Πιο συγκεκριμένα, στο e-shop του Μουσείου θα ανακαλύψετε μια εκλεκτή χριστουγεννιάτικη συλλογή με αντικείμενα για κάθε περίσταση και κάθε ηλικία, η οποία ανανεώνεται διαρκώς. Επιλέξτε ευφάνταστα δώρα, όπως γούρια-μενταγιόν και αντικείμενα εμπνευσμένα από την επέτειο των 200 χρόνων από το 1821, αλλά και πιο διαχρονικά, όπως διακοσμητικά ρόδια για καλή τύχη.

Βρείτε, επίσης, ιδιαίτερα στολίδια και χειροποίητες δημιουργίες, μοναδικά έργα φιλοτεχνημένα με τη μαγική τεχνική του ebru, πρωτότυπα είδη σπιτιού και χρηστικά αντικείμενα, κοσμήματα, μαντήλια και αξεσουάρ, σετ γραφικής ύλης και παιχνίδια (επιτραπέζια, παζλ, παιχνίδια μνήμης κ.ά.), χάρτινες κατασκευές, κάρτες για ευχές, αναμνηστικά και, φυσικά, την ξεχωριστή σειρά ημερολογίων της Τεχνόπολης που επαναπροσδιορίζει την έννοια του χρόνου με άφθονο χιούμορ, ανατρέποντας τις μέρες και τους μήνες του ερχόμενου έτους!

Ακόμη, αποκλειστικά στη συλλογή του Πωλητηρίου θα βρείτε σημειωματάρια με κεντημένο εξώφυλλο «στο χέρι», τα οποία δημιουργήθηκαν ειδικά για το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου, σε δύο σχέδια (το χαρακτηριστικό αεριοφυλάκιο της Τεχνόπολης και έναν χριστουγεννιάτικο τάρανδο) και ποικιλία χρωμάτων.

Στις ιδιαίτερες φετινές γιορτές, χαρίστε χαμόγελα, αισιοδοξία και τύχη στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Χαρίστε δώρα από το Industrial Gas Museum Shop!

Info
Industrial Gas Museum Shop
gasmuseum.gr
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων