Μια νύχτα στο Villa Mercedes με τον Sharam

mia-nuxta-sto-villa-mercedes-me-ton-sharam

ΠΕΜΠΤΗ, 09 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010

Το ήμισυ των Deep Dish , ο Sharam καταλαμβάνει τα decks του Villa Mercedes για μια βραδιά γεμάτη progressive house επιτυχίες.

Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, το ήμισυ των Deep Dish, ο Sharam, μας περιμένει για μία νύχτα στην Αθήνα, με αφορμή το νέο του EP «Mach 2». Το ένα από τα δύο μέλη του Iρανικού διδύμου, δημιουργός και του hit single PATT (Party All The Time), έρχεται στο Villa Mercedes να παρουσιάσει τον εξωστρεφή, μελωδικό του ήχο. Μαζί του θα είναι και ο ταλαντούχος DJ Nick Varon.

Ο Ιρανοαμερικανός dj και παραγωγός progressive house μουσικής έβγαλε το πρώτο του solo album το 2006 ενώ έχει κυκλοφορήσει, μόνος του ή με τον συνεργάτη του Ali “Dubfire” Shirazinia, πάρα πολλές επιτυχίες που έγιναν γνωστέ ς σε όλο τον κόσμο.

Στην είσοδο του Restaurant / Private Cocktail Bar του Villa Mercedes, θα μας υποδέχεται ένα candle fountain με daiquiri ice κρύσταλλα και κουρτίνες από πλεκτό δέρμα σε bittersweet chocolate αποχρώσεις με κατακόκκινο φωτισμό, ενώ στον κεντρικό χώρο κυριαρχεί το μαύρο βελούδο.

Πληροφορίες: Villa Mercedes, Ανδρόνικου και Τζαφέρη 11, Ρουφ, Τηλ.:210 3422886