Μια συναυλία που συνδυάζει φωνή με κρουστά στην Τεχνόπολη

texnopoli
ΤΕΤΑΡΤΗ, 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Με τους Νίκο Τουλιάτο και Πέγκυ Ζήνα.

Ο Νίκος Τουλιάτος µε την 52χρονη περιπέτεια του στους δρόμους της τέχνης σε όλες σχεδόν μορφές της τέχνης και µε σπουδαίους συνταξιδιώτες, δημιουργός της percussive ensemble ΗΧΟΔΡΑΣΗ, µε αποκορύφωμα τις τελετές έναρξης και λήξης των Ολυμπιακών αγώνων της Αθήνας, συναντά μια κυρία του τραγουδιού και σπουδαία λαϊκή φωνή, την εξαιρετική Πέγκυ Ζήνα σε μια σύμπραξη – πρόταση για την φετινή χρονιά.

Με βασικό συντελεστή της παράστασης τον εξαιρετικό ενορχηστρωτή Γιώργο Ζαχαρίου που συμμετείχε στην Ολυμπιάδα της Αθήνας το 2004 και µια ομάδα που αποτελείται από 9 κρουστούς από Ελλάδα, Ιταλία, Αργεντινή, 3 κηµπορντίστες και µία φωνή που θα ταξιδέψουν µε όχημα όμορφα τραγούδια και ιδιαίτερους αυτοσχεδιασμούς σε ένα υπέροχο ηχοτοπίο που θα κυριαρχούν τα κρουστά και η φωνή.

Τα τραγούδια που είναι επιλεγμένα από διαφορετικούς χώρους, από Θεοδωράκη μέχρι Κραουνάκη, από Μικρούτσικο μέχρι Καλδάρα, από Μουκίδη μέχρι Νικολόπουλο, ‘’διαβάζονται’’ µε πολύ ιδιαίτερο τρόπο από τους Νίκο Τουλιάτο, Γιώργο Ζαχαρίου και Πέγκυ Ζήνα. Τρείς μουσικοί προερχόμενοι από τελείως διαφορετικές αφετηρίες και μεγάλη προσωπική πορεία συμπράττουν για να προσφέρουν και να ταξιδέψουν το κοινό σε µια πανδαισία ηχοχρωμάτων που περιλαμβάνει στιγμές από την προσωπική πορεία του καθένα σε ένα κοινό αποτέλεσμα.

Συµµετέχουν
Ομάδα Κρουστών ΗΧΟΔΡΑΣΗ:μΚυριακή Τσακιρίδου, Simone Mongelli, Κωνσταντίνος Τσαμόπουλος, Θοδωρής Ψυχαλής, Μαρία Παντελάκη, Μαριάνθη Ντάλλα, Σίσσυ Πιντέλλα, Stefano Attanasio, Σόλης Μπαρκής, Demian Gomez, Νεφέλη Τουλιάτου
Παύλος Βαλλιανάτος  πλήκτρα
Ηλίας Καλούδης πλήκτρα
Βαγγέλης Τούντας πλήκτρα, βιολί
Χάρης Γεωργίου φωνητικά
Στεφανία Ρίζου φωνητικά
Μιχάλης Μόσχου φωνητικά

Info
Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Πειραιώς 100, Γκάζι, 213 0109300, 213 0109324
Ώρα προσέλευσης: 20:30
Ώρα έναρξης: 21:30
Αγορά εισιτηρίων ΜΟΝΟ από το viva.gr
Δεν θα λειτουργούν τα ταμεία την ημέρα της συναυλίας, η αγορά εισιτηρίων θα γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά.

Τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ (γενική είσοδος)