3+1 Ταράτσες της Αθήνας για καλοκαιρινές βραδιές στο κέντρο της πόλης

3kai1-taratses-tis-athinas-gia-kalokairines-bradies-sto-kentro-tis-polis
ΤΡΙΤΗ, 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Το κέντρο της Αθήνας φιλοξενεί μερικές από τις πιο όμορφες ταράτσες που συνδυάζουν δροσερά κοκτέιλ, καλή μουσική, ωραία ατμόσφαιρα και φυσικά την καλύτερη θέα.

Σε αυτές τις 4 ταράτσες λοιπόν, θα συναντήσετε απόλυτη χαλάρωση για όλα τα γούστα και θα βιώσετε την μοναδική εμπειρία του κέντρου… από ψηλά.

BIOS, Πειραιώς 84, Αθήνα

Η ταράτσα του BIOS που έκανε μόδα την ξαπλώστρα στο κέντρο της πόλης, εξακολουθεί και είναι στις τοπ προτιμήσεις του κόσμου που επιλέγει να απολαύσει τη θέα της Ακρόπολης, σε έναν χώρο αδιαμφισβήτητα εναλλακτικό και καινοτόμο. Γνωστοί djs και καταξιωμένοι bartenders δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα που θα σας μείνει αξέχαστη. Μην αμελήσετε να ρίξετε μια ματιά από τα κιάλια προς τη φωτισμένη Ακρόπολη.

Buena Vista Social Bar, Αγίου Φιλίππου 7, Μοναστηράκι

Ίσως η πιο τροπική ταράτσα της πόλης με πανοραμική θέα σε Ακρόπολη και Θησείο. Για τους λάτρεις των εξωτικών κοκτέιλ, του καλού φαγητού και της λατινοαμερικάνικης αισθητικής, το Buena Vista Social Bar σας ταξιδεύει σε μια άλλη εποχή. Κουβανέζικες και μεξικάνικες πινελιές εύστοχα συνδυασμένες με την ελληνική αισθητική του κέντρου της πόλης, σας προσφέρουν μια εμπειρία γεμάτη ένταση, χρώματα, και γεύσεις. Προσφέρεται τόσο για ποτό, όσο και για φαγητό, πάντα υπό τη μουσική πανδαισία της salsa και άλλων λατινοαμερικάνικων ρυθμών.

SKYFALL COCKTAIL & FOOD BAR, Μαρκ. Μουσούρου 1, Αθήνα

Σε έναν ιστορικό δρόμο, δίπλα στο Καλλιμάρμαρο, το SKYFALL COCKTAIL & FOOD BAR, είναι εκεί για να σας προσφέρει την καλύτερη θέα της πόλης. Συνδυάζοντας ένα μοναδικό σκηνικό με πρωταγωνιστές την Ακρόπολη, το Λυκαβηττό αλλά και τον  Παρθενώνα, ο οποίος απλώνεται επιβλητικός μπροστά στα μάτια σας, δημιουργούν μια εμπειρία απαράμιλλης κομψότητας.

Gazarte, Βουτάδων 34, Αθήνα

Η ταράτσα με κήπο που βρίσκεται στον χώρο του Gazarte, είναι η καλύτερη επιλογή για όμορφη θέα, μαζί τα καλύτερα μουσικά events της πόλης. Η ατμόσφαιρα που δημιουργεί το decor έχει καθιερώσει το μέρος ως ένα από τα αγαπημένα της πόλης. Σε αυτό συμβάλλει η υπέροχη θέα και φυσικά η πολύ προσεγμένη μουσική.