Νέο album από τον Sting που έρχεται για δύο μοναδικές συναυλίες στο Ηρώδειο

sting
ΠΕΜΠΤΗ, 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Ο τίτλος του νέου άλμπουμ είναι «The Bridge» και θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου. Ως τότε, εμείς θα τον δούμε στο Ηρώδειο στις 30 Σεπτεμβρίου και την 1η Οκτωβρίου.

Ο 17 φορές βραβευμένος με Grammy καλλιτέχνης Sting, ανακοινώνει το ολοκαίνουργιο του album με τίτλο «The Bridge», λίγο πριν την εμφάνισή του στο Ηρώδειο για δυο μοναδικές συναυλίες. 

 Το πρώτο single από το άλμπουμ είναι το «If It’s Love» και πρόκειται για ένα ρομαντικό τραγούδι που αγγίζει με την αισθαντική φωνή του καλλιτέχνη. Το album The Bridge δημιουργήθηκε εν μέσω πανδημίας και μέσα από πολλά και ανάμεικτα συναισθήματα του καλλιτέχνη. Τα ολοκαίνουργια τραγούδια του album αποτελούν έμπνευση του Sting από ποικίλα είδη μουσικής που έχει δοκιμάσει καθόλη τη διάρκεια της καριέρας του, όπως rock n’ roll, jazz, classical & folk.

Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε κατά τη διάρκεια του& lockdown της περσινής χρονιάς από ένα σύνολο μουσικών συμπεριλαμβανομένων των Dominic Miller (guitar), Josh Freese (drums), Branford Marsalis (saxophone), Manu Katché (drums), Martin Kierszenbaum (keyboards), Fred Renaudin (synthesizer). Τα τραγούδια είναι σε παραγωγή των Sting και Martin Kierszenba και σε μίξη των Robert Orton, Donal Hodgson & Tony Lake.

Ακούστε το If It’s Love