O Φοίβος Δεληβοριάς σε μια μεγάλη συναυλία την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου

foibos-deliborias
ΤΕΤΑΡΤΗ, 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Στο Θέατρο Άλσος με τη συμμετοχή της Νεφέλης Φασουλή.

Στο χώρο του «Άλσους» που ως «Tαρατσάρχης» φιλοξένησε τόσους φίλους και συναδέλφους τα τελευταία δύο καλοκαίρια, επιλέγει να φιλοξενήσει για μια βραδιά τον εαυτό του - ή μάλλον τους εαυτούς του, όπως αυτοί ξεδιπλώθηκαν μέσα απ’ την μικρή προσωπική του ιστορία. 

 Ο Φοίβος λοιπόν της «Παρέλασης» συναντιέται με εκείνον του «Χάλια», εκείνος του «Καθρέφτη» με εκείνον του «Αόρατου ανθρώπου» και η «Καλλιθέα» δίνει τη σκυτάλη στον καινούργιο του δίσκο «Μόνο ψέματα», που θα κυκλοφορήσει επιτέλους το χειμώνα και από τον οποίο  στη συναυλία του «Άλσους» θα δοθεί μια έντονη πρόγευση. 

Ενάμιση χρόνο μετά τις τελευταίες προσωπικές του εμφανίσεις στο «Κύτταρο», ο τραγουδοποιός ξαναπιάνει το νήμα της δικής του αφήγησης, έχοντας πάντα στο πλευρό του την αδιαίρετη μπάντα του: τον Σωτήρη Ντούβα στα τύμπανα, τον Κωστή Χριστοδούλου στα πλήκτρα, τον Κώστα Παντέλη στην κιθάρα και τον Yoel Soto στο μπάσο. 

Με τη Νεφέλη Φασούλη και τον «Κόσμο» της να προσθέτει ήχους και γρίφους στους δικούς του και με ορισμένα τραγούδια που από μικρός αγαπάει να ανοίγουν το δρόμο στο λαβύρινθο, ο Φοίβος ξανασυναντιέται με τους πιο…«δικούς» του, αδιαμεσολάβητα, φορτισμένα και χωρίς καμία μεταμφίεση.  

Ο Φοίβος, λοιπόν, φιλοξενεί τον Φοίβο στο «Άλσος» και οι φίλοι των τραγουδιών του καλούνται να γίνουν πλοηγοί στη διαδρομή.

Συντελεστές
Τραγούδι: Νεφέλη Φασούλη
Πλήκτρα: Κωστής Χριστοδούλου
Τύμπανα: Σωτήρης Ντούβας
Μπάσο: Yoel Soto 
Κιθάρες: Κώστας Παντέλης
Ηχολήπτης: Γιάννης Πετρόλιας
Artwork αφίσας – φωτογραφίες: Δημήτρης Μακρής

Info
Ευελπίδων 4, Κυψέλη - Πεδίον του Άρεως
Ώρα έναρξης παραστάσης: 21.00
Ώρα εισόδου κοινού: 19.00
Για την ασφάλεια του κοινού και την γρήγορη εξυπηρέτησή του θα υπάρχουν 2 είσοδοι και 4 έξοδοι.

Τιμές εισιτηρίων
Α ζώνη 25 € 
Β ζώνη 18  € 
Γ ζώνη 15 € 
Δ ζώνη (Φοιτητικό) 12 € 
Προπώληση: viva.gr
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 
210 8831487 & 210 8227471