Plisskën Festival: διαθέσιμο και σε online streaming

pllisken
ΠΕΜΠΤΗ, 09 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021

To Plisskën Festival, το οποίο η Guardian αποκάλεσε «A true celebration of noise», είναι πράγματι ένα διήμερο πάρτι ήχου και σύντομα ξεκινά!

Ένα από τα κορυφαία ελληνικά μουσικά φεστιβάλ της τελευταίας δεκαετίας με ξεχωριστό line up επιστρέφει στις 11 και 12 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηνών. 

Headliners για φέτος θα είναι η superchic μπάντα-φαινόμενο του psych-rock LA FEMME, από τα πολυαναμενόμενα και σπάνια live acts, αλλά και η αινιγματική psychedelic /experimental rock κολεκτίβα των GOAT.   

 Τα εισιτήρια για την πρώτη ημέρα του φεστιβάλ έχουν εξαντληθεί, ενώ περιορισμένα είναι εκείνα της δεύτερης μέρας. Για όσους δεν καταφέρουν να εξασφαλίσουν το πολυπόθητο pass, μπορούν να παρακολουθήσουν το event ζωντανά αλλά και επιλεγμένα acts του Plisskën Festival line-up, μέσω live stream powered by Vans. 

Σεβόμενοι όλους τους περιορισμούς για την προστασία της δημόσιας υγείας, όλες οι εκδηλώσεις είναι αποκλειστικά για καθήμενους, ενώ ο χώρος της Τεχνόπολης έχει διαμορφωθεί σύμφωνα με όλες τις επίσημες οδηγίες και τους ισχύοντες κανονισμούς. Η πρόσβαση σε ανοιχτούς χώρους δεν απαιτεί την προσκόμιση πιστοποιητικού εμβολιασμού ή αρνητικού τεστ. Με βάση το ισχύον πλαίσιο γύρω από τις πολιτιστικές εκδηλώσεις η χρήση μάσκας κατά την πρόσβαση, έξοδο και διάρκεια της δράσης είναι υποχρεωτική. Η πώληση των εισιτήριων γίνεται αποκλειστικά απο το viva.gr και το δίκτυο μεταπωλητών του. Τις ημέρες του φεστιβάλ δεν θα λειτουργούν εκδοτήρια στον χώρο.