Η μεγάλη βραδιά για τον Jack Savoretti στο Ηρώδειο πλησιάζει

jacksavoretti
ΔΕΥΤΕΡΑ, 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Η πολυαναμενόμενη συναυλία του Jack Savoretti στην Αθήνα πλησιάζει και τα εισιτήρια έχουν σχεδόν εξαντληθεί. Λίγες θέσεις στο άνω διάζωμα παραμένουν και περιμένουν τους τυχερούς που θα ζήσουν αυτή τη μαγική βραδιά.

Ο Jack Savoretti θα βρεθεί μαζί με το συγκρότημα του στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, την Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου, για μια μοναδική συναυλία με τραγούδια από το νέο άλμπουμ του Europiana αλλά και όλες τις επιτυχίες που έχει αγαπήσει το ελληνικό κοινό. 

To Europiana ήρθε δύο χρόνια μετά το πολύ επιτυχημένο του άλμπουμ, Singing to Strangers, το τρίτο χρυσό του και το πρώτο που κατάφερε να φτάσει στο #1 των UK Charts.  Τα singles What More can I Do?, Candlelight, Love Is On The Line, Youth & Love που κυκλοφόρησαν μέσα στο 2019 κατέκλυσαν το ελληνικό ραδιόφωνο με τον Jack Savoretti να κερδίζει όλο και περισσότερο φανατικό κοινό στην Ελλάδα. 

«Το Singing To Strangers ήταν το πρώτο άλμπουμ που δεν είχε να κάνει εντελώς με εμένα. Κι αυτό ήταν κάτι που μου άρεσε πολύ. Το “Europiana” με πάει ακόμα παρακάτω. Υπάρχουν περισσότεροι χαρακτήρες και μεγαλύτερες ιδέες. Κοιτάζω έξω στον κόσμο και όχι μέσα μου. Το Europiana δεν είναι ήχος. Είναι αναφορές και έμπνευση και τα συναισθήματα που αυτά προκαλούν», λέει ο Jack. «Είναι η μουσική των καλοκαιρινών παιδικών μου χρόνων, φτιαγμένη για το σήμερα».

Info
Jack Savoretti LIVE
Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021
Ωδείο Ηρώδου Αττικού                                               

Εισιτήρια