Πρωτομαγιάτικο πικ-νικ στο κέντρο της Αθήνας

dimos-athinaion-pik-nik
ΤΡΙΤΗ, 02 ΜΑΙΟΥ 2023

Ο Δήμος Αθηναίων διοργάνωσε ξεχωριστό πρωτομαγιάτικο πικ νικ στον χώρο της Ακαδημίας Πλάτωνος και χιλιάδες κόσμου βρέθηκαν εκεί για να... «πιάσουν» τον Μάη.

Εκατοντάδες οικογένειες με μικρά ή μεγαλύτερα παιδιά, ενήλικες γεμάτοι ενδιαφέρον και καλή διάθεση, παιχνιδιάρικα κατοικίδια, πλημμύρισαν από το πρωί τη γειτονιά του Κολωνού, αποδεικνύοντας ότι η Πρωτομαγιά στην καρδιά της Αθήνας μπορεί να είναι εξίσου διασκεδαστική, δημιουργική, πολύχρωμη, οικογενειακή και ίσως όχι απόλυτα παραδοσιακή! Το πρωτομαγιάτικο urban πιν-νικ στον χώρο της Ακαδημίας Πλάτωνος διοργανώθηκε από τον Δήμο Αθηναίων για δεύτερη χρονιά και η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Η μουσική, τα παιχνίδια και τα παιδικά γέλια κράτησαν ζωντανό το κέφι έως αργά το απόγευμα με τον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη να υπόσχεται του χρόνου ένα ακόμη μεγαλύτερο αστικό πικ νικ στον ίδιο χώρο.

Υπενθυμίζεται ότι η εκδήλωση αυτή ανοίγει παραδοσιακά την αυλαία του Athens City Festival του Δήμου Αθηναίων, το οποίο διαρκεί όλο τον Μάιο με περισσότερες από 200 δράσεις και εκδηλώσεις στις 129 γειτονιές της πόλης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΜΠΙΡΗΣ