Το Ancho μας συστήνει τα Mexi-style bowls

ancho
ΤΡΙΤΗ, 09 ΜΑΙΟΥ 2023

Μια ολοκαίνουρια γευστική, αλλά και υγιεινή πρόταση έρχεται στο αγαπημένο μεξικάνικο food spot.

Πέντε διαφορετικά Mexi - style Bowls έρχονται να προστεθούν στο κατάλογο του Ancho και να μας χαρίσουν νόστιμες, αλλά και ελαφριές προτάσεις, πάντα με μεξικάνικο flair. Μια δοκιμή θα μας πείσει.

Για όλους τους fajita lovers εκεί έξω
Τα Ancho δημιούργησαν το Fajita bowl με καστανό ρύζι, ψητό κοτόπουλο, τυρί Monterey Jack και chipotle mayo και φυσικά όλη την voστιμιά από τα fajita veggies. Παρόμοιας φιλοσοφίας ως προς τα βασικά υλικά, το Barrio bowl κάνει τη διαφορά με καλαμπόκι adobo, μoβ λάχανο και honey & mustard dressing.

Δύο spicy bowls για πικάντικες καταστάσεις
Το hot δίλημμα είναι Chipotle shrimp bowl ή Pollo dorada bowl - το μεν με spicy γαρίδες, pico de gallo και lime και chipotle mayo, το δε με chicken asada, chili pepper chutney, nacho strips. Κι αν ανήκετε στους πιστούς του Barbacoa, το Crunchy bowl με μεξικάνικο ρύζι, black beans, καλαμπόκι adobo, fajita veggies και nacho strips θα σας αποζημιώσει με τις διαφορετικές υφές του και τη βαθιά νοστιμιά του Barbacoa.

Και για χορτοφάγους
Τα Ancho δεν αμελούν ποτέ να έχουν και ένα hot new entry για όσους αποφεύγουν το κρέας και τα παράγωγά του. Σπεύσατε λοιπόν για το το Chili con soya, με ολόφρεσκο κιμά από σόγια με μυρωδικά και μαύρα φασόλια.

Νέες σαλάτες και DIY Concept
Οι νέες προτάσεις δεν σταματούν εδώ καθώς στην κατηγορία σαλάτες, η άρτι αφιχθείσα Caesar Mexicana με mesclun, ψητό κοτόπουλο, καλαμπόκι, Caesar σως, nacho strips και τυρί Monterey Jack είναι must. Εκτός από τα Mexi - style Bowls και τα σταθερά αγαπημένα signature dishes, η γευστική εμπειρία Ancho είναι βασισμένη στο ιδιοσυγκρασιακό Do It Yourself concept. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να «χτίσετε» το πιάτο σας ακριβώς όπως το θέλετε, επιλέγοντας βάση της αρεσκείας σας, υλικά και φυσικά σάλτσες που ξεκινούν από ελαφριές και δροσιστικές και φτάνουν μέχρι αρκετά spicy.

Και για να ολοκληρώσετε το γεύμα σας, μην παραλείψετε να το συνοδέψετε με frozen margaritas ή μεξικάνικες μπύρες και να τελειώσετε με τα λαχταριστά churros, πασπαλισμένα με ζάχαρη και κανέλα, έτοιμα να βουτηχτούν σε ελαφρώς spicy Mayan σοκολάτα και dulce de leche.

Info
Ancho
Αιόλου 25, Πλατεία Αγίας Ειρήνης, Αθήνα  
The Mall Athens - Aνδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι
Κασσαβέτη 9, 211 1831882, Κηφισιά
Κολοκοτρώνη & Γρηγορίου Γυφτοπούλου 9, 210 6801097, Χαλάνδρι
Γιαννιτσοπούλου 3, 216 8001887, Γλυφάδα
Αττική Οδός, Σπάτα -Αρτέμιδα, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Ελ. Βενιζέλος