Το EroticArt Festival 2023 έφτασε

erotikart
ΤΕΤΑΡΤΗ, 07 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

To EROTICArt Festival επιστρέφει στις 9 με 12 Ιουνίου στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ με εκθέσεις, βραβεία, μοναδικά shows και special guest την παγκοσμίου φήμης ηθοποιό, Lisa Ann.

Το EROTICArt Festival επιστρέφει ανανεωμένο και μεγαλύτερο από ποτέ. Έχοντας πλέον ως «έδρα» του το Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι είναι έτοιμο να υποδεχθεί το κοινό της Αθήνας στις 9, 10, 11 και 12 Ιουνίου με ένα πρόγραμμα που στόχο έχει την ανάδειξη του ερωτισμού, της συναίνεσης, της αποδοχής, της συμπερίληψης, και της σεξουαλικής ποικιλομορφίας και ελευθερίας. 

Με έμφαση στην ενημέρωση, την τέχνη και τα μπαζάρ, αλλά και μέσα από την ψυχαγωγία, τα shows και τα θεματικά parties με guest stars από όλο τον κόσμο, το EROTICArt Festival επιστρέφει και φέτος για να σπάσει τα ταμπού.

Για τέσσερις ημέρες, περισσότερα από 3500 τ.μ. θα είναι αφιερωμένα στην έκφραση της σεξουαλικότητας χωρίς διακρίσεις. Ηθοποιοί ταινιών ενηλίκων από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα δώσουν το παρών, ενώ εκθέσεις φωτογραφίας, strip shows και θεματικά after parties στο Mezzo Club Athens, θα κρατήσουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών ζωντανό.

Τα πρώτα Ελληνικά Βραβεία Ερωτικού Κινηματογράφου είναι γεγονός

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το EROTICArt Festival, θεσμοθετεί τα EROTICArt Awards, τα πρώτα ελληνικά βραβεία που θα ξεχωρίσουν τις καλύτερες εγχώριες ταινίες ενηλίκων. Μάλιστα, οι μεγάλοι νικητές θα ταξιδέψουν στο Las Vegas, συμμετέχοντας στα AVN Awards που αποτελούν τα Όσκαρ για τις ταινίες ενηλίκων.

Μπορείς να ψηφίσεις και να αναδείξεις τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς εδώ, αλλά και να ζήσεις την εμπειρία της απονομής, εδώ.

Η Lisa Ann στο φετινό EROTICArt Festival 

Την βλέπαμε σε ταινίες, τώρα θα έχουμε την ευκαιρία να τη γνωρίσουμε κι από κοντά. Η Lisa Ann, μία από τις πιο γνωστές πρωταγωνίστριες ταινιών ενηλίκων, θα βρεθεί στη χώρα μας τον Ιούνιο, συμμετέχοντας ως Special Guest στο EROTICArt Festival 2023. Έχει στη συλλογή της δεκάδες βραβεία, ενώ έχει συμμετάσχει σε εκατοντάδες παραγωγές ως ηθοποιός, αλλά και σκηνοθέτης. Επίσης, είναι γνωστή για την κοινωνική της δράση, καθώς έχει ιδρύσει σύλλογο για τα δικαιώματα και την ασφάλεια των ηθοποιών στις ταινίες ενηλίκων. 

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ το κοινό θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει μαζί της, να τη ρωτήσει και να μάθει τα μυστικά της ερωτικής βιομηχανίας, να πάρει αυτόγραφα, αλλά και να βγάλει τις απαραίτητες φωτογραφίες.

Επιπλέον Δραστηριότητες του φετινού EROTICArt Festival 2023

The Se(x)hibition: Η μεγαλύτερη έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών που έχει γίνει ποτέ στη χώρα μας. Εκθέτες παρουσιάζουν τα τελευταία προϊόντα και υπηρεσίες στον χώρο, ενώ το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να τα αγοράσει.

The Education: Θα φιλοξενηθεί η ΜΚΟ «Athens Checkpoint - KENTPO ΠPOΛHΨHΣ KAI ΣEΞOYAΛIKHE YΓEIAΣ» και το Δίκτυο Ενδυνάμωσης Σεξεργαζομένων που θα ενημερώνουν το κοινό σχετικά με τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

Performing: Tα μεγαλύτερα Εrotic Μodels παγκοσμίως έρχονται στην Ελλάδα, και συστήνονται στο κοινό στην κεντρική σκηνή του Φεστιβάλ.

BDSM Area - Εναλλακτικός ερωτισμός: Παιχνίδια κυριαρχίας και extreme καταστάσεις σε μία ζώνη αυστηρώς NSFW.

The Art: Μια ανοιχτή έκθεση τέχνης, με έργα και φωτογραφίες καταξιωμένων καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό με θέμα τον ερωτισμό. 

The Parties: Το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Ιουνίου η ένταση του EROTICArt Festival ανεβαίνει. 

To Σάββατο 10/6 μετά το κλείσιμο της έκθεσης, η διασκέδαση συνεχίζεται λίγα μέτρα πιο δίπλα στο Mezzo Club Athens (Πλατεία Αγίων Ασωμάτων 1), το οποίο υποδέχεται το πιο Interactive Play Party της πόλης, ενώ το επόμενο βράδυ μετά τις 00:00 το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ζωντανά τους Ivan Greko, Strat, Ghetto Queen και DJ Paco σε ένα μοναδικό τραπ σόου στο Mezzo Club Athens. Περισσότερα εδώ.

Ώρες λειτουργίας

 Παρασκευή 9/06: 18.00 – 00.00

 Σάββατο 10/06: 14.00 – 00.00

 Κυριακή 11/06: 14.00 – 00.00

 Δευτέρα 12/06: 18.00 – 00.00

Προπώληση Εισιτηρίων

Περισσότερες Πληροφορίες