«Τι είναι αυτό που μας ενώνει»: Η απάντηση από τους Πυξ Λαξ στο Christmas Theater

puks-laks
ΤΕΤΑΡΤΗ, 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Την Δευτέρα 27 και την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021, το αγαπημένο συγκρότητα δίνει μια μοναδική συναυλία με μειωμένες τιμές εισιτηρίων.

Η περιοδεία των Πυξ Λαξ «Τι είναι αυτό που μας ενώνει» ολοκληρώνεται με μια μοναδική συναυλία στις 27 και τις 28 Δεκεμβρίου 2021 στο Christmas Theater. Με όχημά τους την ξεχωριστή μουσική τους, οι Πυξ Λαξ βρέθηκαν φέτος σε πάνω από 20 πόλεις δίνοντας συνολικά 25 συναυλίες σε κατάμεστους χώρους καθ' όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιοδείας τους. Ενδυναμώνοντας αυτή τη διαχρονική σχέση αγάπης που έχουν χτίσει με το κοινό τους, οι Πυξ Λαξ κλείνουν με τον πιο εμφατικό τρόπο τον κύκλο των φετινών τους εμφανίσεων, με μία ξεχωριστή συναυλία στον ανακαινισμένο χώρο του Christmas Theater.

Μειωμένες τιμές εισιτηρίων
Όταν οι καιροί το επιτρέπουν, η αγάπη πρέπει να ανταποδίδεται. Τώρα λοιπόν που διαμορφώνεται μια νέα πραγματικότητα, έπειτα από την χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων, και οι κανονισμοί επιτρέπουν μεγαλύτερη πληρότητα για τον χώρο της συναυλίας - πάντα με ασφάλεια και υπευθυνότητα - η υπεύθυνη εταιρεία ανταμείβει τη γενναιοδωρία των φίλων των ΠΥΞ ΛΑΞ με νέες μειωμένες τιμές εισιτηρίων.

Οι τιμές εισιτηρίων διαμορφώνονται πλέον ως εξής
Ζώνη Γ: 15 ευρώ
Ζώνη Β: 22,50 ευρώ
Ζώνη Α: 34 ευρώ

Η συναυλία θα διεξαχθεί αποκλειστικά για εμβολιασμένους και νοσήσαντες κατά το τελευταίο (από την ημερομηνία της συναυλίας) εξάμηνο θεατές. Για την είσοδό στον χώρο οι θεατές πρέπει να επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης καθώς και αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης ή άλλο αντίστοιχο έγγραφο που αποδεικνύει την ταυτοπροσωπία. 

Για την είσοδο στον χώρο ανήλικων θεατών από 4 έως 11 ετών απαιτείται δήλωση διενέργειας self-test τελευταίου 24ώρου, στην οποία προβαίνει οιοσδήποτε γονέας ή κηδεμόνας. Δεν απαιτείται φυσική παρουσία του γονέα ή κηδεμόνα. Οι θεατές θα πρέπει να φορούν μάσκα καθ' όλη τη διάρκεια της επίσκεψης και παραμονής τους στον χώρο της συναυλίας, από την είσοδο μέχρι και την έξοδό τους.
 

Info
Christmas Theater
Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου
Βεϊκου 137, Γαλάτσι
Τηλέφωνο: 211 77 01 700
Σημεία Προπώλησης
Ηλεκτρονικά
Τηλεφωνικά: 11876
Σε όλα τα Viva Spots
(Καταστήματα Wind, Reload, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Yoleni's)