To Bolivar Beach Club είναι ο must προορισμός και αυτό το καλοκαίρι

bolivar
ΔΕΥΤΕΡΑ, 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

Το Bolivar είναι κάτι παραπάνω από έναν προορισμό με ποικιλία στις δυνατότητες τέτοια, ώστε να ικανοποιεί ένα ευρύ φάσμα αναγκών και διαθέσεων από το πρωί ως το βράδυ. Δεν είναι τυχαία η μοναδικότητά του και όποιος το έχει επισκεφτεί, ξέρει πολύ καλά τι εννοούμε.

Οι λόγοι για να μην παραλείψεις μια (τουλάχιστον) επίσκεψη στο Bolivar

Για την μοναδική παραλία σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της πόλης.

Μια ανάσα από την καρδιά της Αθήνας, τον θόρυβο και την αστική ρύπανση, υπάρχει ένα παραδείσιος συνδυασμός από αμμώδη ακτή, κρυστάλλινα νερά και εξωτική ατμόσφαιρα. Συνδυασμός που συνοψίζεται σε τρεις λέξεις: Bolivar Beach Club.

Η παραλία δεν είναι αρκετή αν πάνω της δεν απλώνεται μια σειρά από αναπαυτικές ξαπλώστρες για χαλάρωση μετά το κολύμπι. Με έναν δροσερό χυμό, έναν γευστικό καφέ ή ένα signature cocktails που ταιριάζει στο καλοκαίρι. Και αν πεινάσεις, τα snacks είναι διαθέσιμα, πάντα υπό τους ήχους ποιοτικής μουσικής.

Αν πάλι είστε έτοιμοι για πιο πιο prive περιβάλλον, το gazebo area δίπλα στη θάλασσα, είναι σχεδιασμένο και εξοπλισμό για να καλύψει αυτή την ανάγκη. Αναπαυτικά καθίσματα και κρεβατο-ξαπλώστρες που ταιριάζουν στην εξωτική ατμόσφαιρα του Bolivan συμπληρώνουν την απόλαυση ιδανικά.

Για το εστιατόριο. Μπορεί να μην έχεις ταξιδέψει πολύ για να φτάσεις στο Bolivar, μέσα από τις γεύσεις του όμως θα βιώσεις μια μοναδική γαστρονομική απόδραση. Σε όποιο σημείο του Bolivar Beavh Club και αν έχεις επιλέξει να χαλαρώσεις, μπορείς να παραγγείλεις από το  πλούσιο μενού του εστιατορίου με επιλογές για όλη την οικογένεια και την παρέα.

Το μενού βρίσκεται στα έμπειρα χέρια του Aris Jalal ο οποίος επιμελείται την παρασκευή γευμάτων για όλη τη διάρκεια της ημέρας! Πρωινό και brunch, lunch και dinner με ξεχωριστά υλικά και συνταγές από τη Μεσόγειο, με ένα ethnic twist που δεν ξεχνιέται εύκολα και θα σε κάνει να επιστρέφεις.

Στα highlights πρόσθεσε:

-«Greek» ομελέτα από την Άνδρο

- Pancakes

- Πιάτα για lunch & dinner με θαλασσινά, κρεατικά αλλά και vegan προτάσεις, αλλά και τα special linguini με αστακό και τα «sioufichta» (καινούρια προσθήκηQ).

- Επιδόρπια - “A Trip to Tradition” για να θυμηθείς τα χρόνια που ήσουν παιδί. Δοκίμασε και θα μας θυμηθείς!

Signature cocktails:

Beach Club, θάλασσα και καλοκαίρι χωρίς γευστικά cocktails φτιαγμένα από έμπειρα χέρια, δεν νοείται και αυτό στο Bolivar το ξέρουν καλά. Τα επιμελούνται οι Top ειδικοί κάθε χρόνο με τα signatures να κλέβουν την παράσταση όπως το «Bolivar Premium Mojito» και το «Bolivar taste».

Το μενού

Βραδιές που δύσκολα σβήνουν από τη μνήμη

Όταν ο ήλιος χάνεται πίσω από τη θάλασσα της αθηναϊκής ακτογραμμή, στο Bolivar Beach Club κάτι μαγικό ξεκινά να συντελείται. Ο χώρος μεταμορφώνεται σε ένα one-of-a-kind κέντρο διασκέδασης και οι μουσικές βραδιές με ολονύχτιο χορό αρχίζουν υπό τους ήχους DJs παγκόσμιου βεληνεκούς που ανεβαίνουν στα decks και κάνουν τα μαγικά τους!

Line up (ανανεώνεται στο website):

Σάββατο 10 Ιουνίου: Enrico Sangiuliano & Sama Abdulhadi

Σάββατο 17 Ιουνίου: Boris Brejcha in Concert - στο Σ.Ε.Φ. Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας
Σάββατο 17 Ιουνίου: Innellea

Σάββατο 24 Ιουνίου: Kiko Navarro

Σάββατο 1η Ιουλίου: Nina Kravitz

Παρασκευή 7 Ιουλίου: Stella Bossi

Σάββατο 8 Ιουλίου: Artbat

Σάββατο 15 Ιουλίου: KAS:ST

Σάββατο 22 Ιουλίου: Guy Gerber

Σάββατο 29 Ιουλίου: Hot Since 82

Παρασκευή 4 Αυγούστου: Agents of Time

Σάββατο 5 Αυγούστου: Deborah de Luca

Παρασκευή 11 Αυγούστου: Kevin De Vries

Σάββατο 12 Αυγούστου: Dennis Kruz

Αλλά και εκτός από τα μεγάλα events στο Bolivar Beach Club κάθε βράδυ στήνονται extra καλοκαιρινά parties με μουσικές Latin, R&B και Party Anthems Nights για χορό μέχρι τελικής πτώσης! 

Feel the Sand, Feel the Sea, Feel the Air, Live the Experience… Bolivar Beach Club!