Και οι τεράστιοι Muse στο Ejekt Festival αυτό το καλοκαίρι

muse Facebook Page/Muse
ΤΡΙΤΗ, 02 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Μετά την χαρμόσυνη είδηση για τον ερχομό των Evanescence στις 5 Ιουνίου 2022, στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη, τώρα κλείνουμε εισιτήρια και για τους θρυλικούς Muse.

Οι Βρετανοί super stars της ροκ μουσικής θα είναι οι headliners του EJEKT Festival 2022 την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022 στο Ο.Α.Κ.Α.

Πριν από έξι χρόνια, οι Muse έκαναν την πρώτη εμφάνισή τους στη σκηνή του EJEKT Festival, γράφοντας ιστορία με μια αξέχαστη εμφάνιση που επί δύο ώρες ξεσήκωσε τους 30.000 θεατές και επιβεβαίωσε τον τιμητικό τίτλο τους ως της κορυφαίας ροκ μπάντας του πλανήτη.

Αυτό ακριβώς είναι οι Muse και το δείχνουν σε κάθε συναυλία τους: το απόλυτο mega rock act της εποχής μας που βρίσκεται στο ζενίθ των δυνάμεών του και χάρη σε μια σειρά από massive hits (Uprising, Starlight, Madness, Resistance, Hysteria, Feeling Good, Knights of Cydonia, Time Is Running Out, Dead Inside, Undisclosed Desires, Psycho, κλπ), μπορεί να παρουσιάσει ένα καθηλωτικό show που όμοιό του δεν υπάρχει.

Στις 29 Ιουνίου 2022 οι Muse θα επιστρέψουν στη σκηνή του EJEKT Festival με το νέο, εντυπωσιακό show τους. Γνωστοί για την εμμονή τους στην τελειότητα κάθε λεπτομέρειας του οπτικοακουστικού θεάματος που παρουσιάζουν, σε κάθε περιοδεία τους επιδιώκουν να παρουσιάσουν κάτι που το κοινό δεν έχει ξαναδεί, οδηγώντας την live εμπειρία σε νέα standards.

Οι Evanescence θα εμφανιστούν στις 5 Ιουνίου 2022, στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη.

Περισσότερες πληροφορίες για το EJEKT Festival 2022 θα ανακοινωθούν σύντομα. Η προπώληση των εισιτηρίων έχει αρχίσει. 

Εισιτήρια
Zone B 55 ευρώ (early bird), 58 ευρώ
Zone A 90 ευρώ (early bird), 110 ευρώ
VIP 145 ευρώ (early bird), 175 ευρώ