On Aura Tout Vu: Οι Γάλλοι σχεδιαστές προσγειώνονται (ξανά) στην Πάρο

on-aura-tout-vu
ΔΕΥΤΕΡΑ, 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023

Οι On Aura Tout Vu επιστρέφουν στην Πάρο και φέρνουν μια παριζιάνικη νότα στα στενάκια της Νάουσας, με δημιουργίες προσιτές σε ντόπιους και επισκέπτες.

Μετά το επιτυχημένο τους fashion show κατά την διάρκεια της Paris Fashion Week Haute Couture τον περασμένο Ιανουάριο, όπου παρουσίασαν την εμπνευσμένη από την Ελλάδα συλλογή τους με ρούχα με ήλιους και φωτοβολταϊκά ως ένα σχόλιο στην ενεργειακή κρίση, οι On Aura Tout Vu βρίσκονται και φέτος στην Πάρο στην ξεχωριστή μπουτίκ τους στην Νάουσα για ένα καλοκαίρι γεμάτο στυλ και μοναδικότητα.

Έχοντας στο portfolio τους συνεργασίες με αγαπημένες celebrities, όπως η Lady Gaga, η Beyoncé, Jennifer Lopez και η Madonna, οι On Aura Tout Vu προσγειώνονται για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν από το Παρίσι στην Πάρο και μαζί με την ψυχή της μπουτίκ, τον διάσημο στυλίστα-δημοσιογράφο Frédéric Blanc, μας δίνουν ραντεβού στις 24 Αυγούστου στο Apothiki Art Center στην Παροικιά όπου θα παρουσιάσουν την συλλογή “Greek inspiration” με ελεύθερη είσοδο.

On Aura Tout Vu και Πάρος
Χάρη στην αγάπη τους για την Ελλάδα, το 2019 ο Οίκος αποφάσισε να ανοίξει την πρώτη του μπουτίκ στην Πάρο και συγκεκριμένα στην Νάουσα δημιουργώντας παράλληλα μία ειδική συλλογή Prêt-à-Porter που έχει φιλοτεχνηθεί αποκλειστικά για τους επισκέπτες του κυκλαδίτικου νησιού. Κομψά και περίτεχνα κοσμήματα, αξεσουάρ, γυαλιά ηλίου, ενδύματα και εκλεκτές δημιουργίες σε προσιτές τιμές φιλοξενούνται στην μπουτίκ On Aura Tout Vu Paris Paros. Πλήρως εναρμονισμένη με την αισθητική των On Aura Tout Vu, η λευκή και γκρίζα μπουτίκ είναι διακοσμημένη με κρύσταλλα που αστράφτουν τόσο που σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη.

Η μπουτίκ είναι ανοιχτή μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 11.00 με 14.00 το πρωί και 19.00 με 1.00 τα ξημερώματα.