Μεγάλο party δίνει το By the Glass που σβήνει 9 κεράκια

by-the-glass
ΠΕΜΠΤΗ, 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Κυριακή 5/12, 14:00-18:00, στη Στοά Ράλλη, με live μουσική, κληρώσεις magnum, ειδικό μενού και τη συγκλονιστικότερη wine list της Αθήνας!

«Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε!», «Και του χρόνου πάλι όλοι μαζί!», «Ελπίζουμε να βρεθούμε σύντομα μέσα στο 2021!», «Καλή αντάμωση!”, μας ευχηθήκατε πέρσι για την επέτειο των 8 ετών που δεν γιορτάσαμε.

Ε, λοιπόν οι ευχές σας έπιασαν όλες! Ερχόμαστε σιγά-σιγά πιο κοντά, τα γέλια στην στοά δυναμώνουν, τα τσουγκρίσματα των ποτηριών πληθαίνουν, και, ναι, είναι ώρα να ανταλλάξουμε φιλιά, αγκαλιές και όρκους αγάπης, πάλι! Με μέτρα και προσεκτικά, αλλά, ήρθε η ώρα για πάρτι!

Την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου, τον πιο λαμπερό μήνα του χρόνου, στην πιο όμορφα στολισμένη ζεστή χριστουγεννιάτικη στοά μας, πρέπει να φυσήξουμε δυνατά 9 κεράκια By the Glass! Ένα για κάθε υπέροχο χρόνο μαζί σας, καθώς περπατάμε προς στην πρώτη δεκαετία μας!

Το By the Glass θα έχει από τις 14:00 και όλο το μεσημέρι της Κυριακής 5/12 μουσική με το τρίο Rosanna Mailan LIVE, ειδικό μενού, εκατοντάδες ελληνικές και ξένες ετικέτες κρασιών στο ποτήρι, κληρώσεις magnum φιαλών, και κέφι, πολύ, πάρα πολύ κέφι! Ελάτε να μας ευχηθείτε από κοντά! Καλές γιορτές να έχουμε, αγαπημένοι μας! Χρόνια Πολλά, By the Glass!

Η είσοδος επιτρέπεται αποκλειστικά με επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού Covid-19 ή νόσησης (180 μέρες).