Το clubbing συνεχίζεται δυναμικά στο Bolivar

mind-against-bolivar-promo-photo
ΤΕΤΑΡΤΗ, 09 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2023

Το Bolivar, o Νο 1 καλοκαιρινός προορισμός συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των clubbers με 2 ακόμα ξεχωριστά event και το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου.

Παρασκευή 11 Αυγούστου
Οι Bolivar & Blend παρουσιάζουν τον δημοφιλή dj / producer Kevin De Vries. Ο Γερμανός καλλιτέχνης με παραγωγές σε τεράστια labels όπως Afterlife, Drumcode, Cocoon, περιζήτητος και ραγδιαία ανερχόμενος, γνωστός για το ταλέντο του στην μίξη των κλασσικών trance 90s ήχων με την μοντέρνα χορευτική μουσική του σήμερα, έρχεται για μια μοναδική βραδιά στο Bolivar. Μαζί του οι Reign Of Time.

Σάββατο 12 Αυγούστου
Οι Bolivar & Minotaur - Minotaur παρουσιάζουν έναν από τους κορυφαίους εκπροσώπους της house/ tech house Dennis Cruz. O Ισπανός dj/producer με κυκλοφορίες στην Solid Grooves, Hot Creations, Moon Harbour, Crosstown Rebels, Snatch!, Stereo Productions και τη δική του Lemon – Aid και αρκετές συμμετοχές σε φεστιβάλ όπως το BPM και το ADE αλλά και τακτικές εμφανίσεις σε δημοφιλή clubs όπως το Fabric και Privilege, είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς γιατί θεωρείται ένα από τα πρώτα ονόματα στον χώρο του.
Μαζί του ο Dino MFU

Info
Bolivar
Λ. Ποσειδώνος, Ακτή του Ήλιου, Άλιμος 174 55
Info & Reservations: 6970367684 – 6989860678
Doors Open: 21:00
Προπώληση